Adevaratul SEO sau cum sa investesti inteligent in optimizare

BUCURESTI - 3 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Profitul de pe urma unei pozitii fruntase in Google este indiscutabil. Peste 90% din click-uri sunt acaparate de primele doua pozitii, mai exact de prima pozitie. Totusi, foarte putine companii reusesc sa ajunga acolo chiar si pentru cateva zile. Si asta in ciuda investitiilor masive in ceea ce patronii acestor companii cred ca este SEO .

seo

Profitul de pe urma unei pozitii fruntase in Google este indiscutabil. Peste 90% din click-uri sunt acaparate de primele doua pozitii, mai exact de prima pozitie. Totusi, foarte putine companii reusesc sa ajunga acolo chiar si pentru cateva zile. Si asta in ciuda investitiilor masive in ceea ce patronii acestor companii cred ca este SEO.De ceva vreme, SEO asa cum este cunoscut de catre majoritatea companiilor care sunt la inceputul prezentei online, inseamna efectiv doar inscrierea in diferite directoare web. Motivul nu este eficienta unei asemenea tactici, nici pe departe, mai ales dupa ultimele schimbari implementate de Google – vezi Panda sau Pinguin-  ci simplitatea actiunii (inscrierea in directoare), pe care unele agentii cer bani buni.Este important de luat in considerare diferenta esentiala dintre o companie care realizeaza o strategie reala de optimizare pe motoarele de cautare si simpla inscriere pe anumite directoare. Acest criteriu ar trebui sa fie primul, daca nu cumva singurul, in momentul in care se alege o agentie specializata pentru astfel de servicii.  O strategie reala de optimizare in viziunea Plum Media - agentie interactiva specializata in dezvoltarea afacerilor pe internet – consta in considerarea tuturor aspectelor relevante ale produsului sau serviciul vandut precum si segmentul de piata tintit. Aceasta se concretizeaza in ocuparea pozitiilor fruntase pe anumite cuvinte cheie in motoare de cautare precum Google, Yahoo sau Bing. Cuvintele cheie sunt alese dupa algoritme de calcul concrete, prin efectuarea unor teste relevante si dupa studierea nisei de piata si concurentei. In plus, sunt imbinate mai multe metode, printre care si generarea unui continut de calitate relevant sau utilizarea retelelor de social media. Plum Media este o agentie interactiva online full service al carei scop este obtinerea de rezultate concrete. Prin recenta anexare a unor departamente de copywriting si productie publicitara, Plum Media poate oferi servicii complete, rapid si eficient. Contactati Plum Media pentru sfaturi, informatii suplimentare sau o oferta pentru afacerea dumneavoastra.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/plum-media-agency/adevaratul-seo-sau-cum-sa-investesti-inteligent-in-optimizare