Leonhardt- Centrul German da startul cursurilor de limbi straine in luna ianuarie

BUCURESTI - 24 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Leonhardt – Centrul German de comunicare si pregatire profesionala va da startul cursurilor de limbi straine incepand cu data de 6 ianuarie 2020.
Leonhardt Learning este un centru de limbi straine specializat in predarea cursurilor de limba germana si engleza

cursuri engleza, cursuri germana

cursuri engleza, cursuri germana

Leonhardt – Centrul German de comunicare si pregatire profesionala va da startul cursurilor de limbi straine incepand cu data de 6 ianuarie 2020.

Leonhardt Learning este un centru de limbi straine specializat in predarea cursurilor de limba germana si engleza. Cursurile sunt adresate tuturor categoriilor de varsta, de la copii, tineri adolescenti, pana la adulti si companii.

 Modul de predare este interactiv si atragator. Cursantii pot invata limba engleza sau limba germana rapid si eficient prin intermediul activitatilor distractive. De asemenea, in cazul cursurilor pentru business, principalul scop al Centrului German de Comunicare si Pregatire Profesionala este atingerea obiectivelor fiecarui cursant si dezvoltarea limbajului specific afacerilor.

 Facilitarea procesului de invatare prin intermediul tehnologiei

Leonhardt ofera cursantilor posibilitatea de a invata limba germana si engleza la cele mai inalte standarde, cu ajutorul celor mai noi tehnologii. Atat cei mici, cat si restul cursantilor vor beneficia de un mod eficient de aprofundare a notiunilor de limbi straine prin intermediul unei table smart cu functii multiple, ce are rolul de a imbunatati interactiunea dintre profesor si cursant.

 Profesori dedicati care vorbesc limba germana ca limba materna

Leonhardt pune la dispozitia cursantilor cadre didactice care poseda cunostinte de limba engleza si germana ca limbi materne. Pe langa competentele importante pe care profesorii le detin, sunt deschisi discutiilor menite sa dezvolte cursantii atat din punct de vedere personal cat si profesional. Fiecare curs este transformat intr-o lectie practica si eficienta.

 Cursuri germana si cursuri engleza orientate catre dezvoltare

Aprofundarea unei limbi straine, fie in interes personal sau profesional este, intr-adevar, o realizare grozava.

In prezent, majoritatea oamenilor cunosc cel putin o limba straina, in special engleza, dar un real avantaj, atat pe plan personal cat si profesional, il vor avea oamenii care cunosc si a doua limba sau altfel spus, cei care cunosc o limba straina destul de vorbita si raspandita in Europa - limba germana. Cursurile se desfasoara pe baza unei abordari interactive, scopul principal fiind acela de a dezvolta abilitatile cursantilor. Atat manualele cat si materialele auxiliare sunt oferite gratuit si au menirea sa sprijine caracterul interactiv al lectiilor. Discutii, dezbateri, jocuri de rol, jocuri lingvistice, , toate au rolul de a facilita invatarea unei limbi straine intr-un mod atractiv, rapid si eficient.

Principalul obiectiv al centrului de limbi straine Leonhardt este acela de a veni in sprijinul persoanelor care isi doresc sa invete o limba straina fie pentru a obtine un avantaj in societate, fie pentru dezvoltarea profesionala, dar mai ales pentru cei care isi doresc sa isi imbunatateasca sansele de a obtine job-ul mult dorit in strainatate. Stilul de predare este adaptat in functie de nevoile fiecarui cursant. Relatia dintre profesor si curant este focusata pe interactiune, comunicare si impartasirea experientelor.

 Asadar, Leonhardt- Centrul German de Comunicare si Pregatire Profesionala este un institut inovativ in Bucuresti, ce se bucura de o reputatie castigata datorita experientei, profesionalismului si devotamentului profesorilor implicati, dar si a modului de predare.

 

Despre Marcu Business Solutions SRL

Plum Media Agency, agentie web design, realizare site-uri prezentare, magazine online, platforme la comanda, optimizare pe motoarele de cautare, marketing online, campanii social media, design grafic si productie publicitara. http://www.plummedia.ro