EXPOMALL AUTO MEGAfun – Cea mai importanta expozitie auto a primaverii, 26-28 martie, in parcarea exterioara a AFI Palace Cotroceni

BUCURESTI - 22 martie 2010

Comunicat tip General in Auto

Evenimentul auto al primaverii va avea loc in acest week-end, de Florii, in parcarea exterioara a celui mai vizitat centru comercial din Bucuresti, AFI Palace Cotroceni.

EXPOMALL AUTO MEGAfun, primul eveniment comercial din domeniul auto organizat si promovat sub brandul EXPOMALL, ofera bucurestenilor interesati de achizitia unui automobil posibilitatea de a vedea, testa si compara ofertele dealerilor celor mai importante marci auto de pe piata romaneasca.

Pe mai multe mii de metri patrati, in parcarea AFI Palace Cotroceni din B-dul Vasile Milea, vor putea fi admirate si comandate, intre 26 si 28 martie, ultimele modele ale unor marci precum BMW, Chevrolet, Citroen, Hyundai, Ford, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Skoda, Suzuki sau Volvo.

Reprezentantii marcilor isi asteapta vizitatorii cu cele mai noi promotii si oferte, fiind gata sa raspunda celor interesati la toate intrebarile, inclusiv la cele legate de Programul „Rabla” si la posibilitatile pe care acesta le ofera celor care doresc sa renunte la vechiul automobil si sa achizitioneze unul nou in conditii financiare cat mai avantajoase.

EXPOMALL AUTO MEGAfun reprezinta un concept nou in domeniul expozitiilor de profil, locatia aleasa, perfect adaptata perioadei actuale, oferind firmelor auto posibilitatea de a-si promova oferta in imediata apropiere a uneia dintre cele mai cautate destinatii de shopping din Bucuresti.

Evenimentul reprezinta o oportunitate unica pentru dealerii auto care incearca sa convinga potentialii clienti ca, in ciuda perioadei de criza, acum este momentul optim pentru achizitionarea unui automobil.

Un punct forte în acest sens îl constituie faptul ca expozitia are loc la putin timp dupa marile saloane internationale auto, iar ofertele pentru noile modele abia au fost lansate pe piata.

EXPOMALL AUTO MEGAfun va fi organizat în parcarea din fața mall-ului AFI Palace Cotroceni, cu acces și vedere directă din Bd. Vasile Milea. Perioada in care va avea loc este week-endul de Florii, 26-28 martie, cand traficul de vizitatori la AFI Palace Cotroceni este estimat să depășească 200.000 de persoane.

Despre PLUS MEDIA COM SRL

EXPOMALL MEGAfun, un proiect dezvoltat de companiile PLUS MEDIA si SMART MARKET ADVERTISE, este primul spatiu profesionist dedicat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente de promovare, situat intr-un centru comercial si disponibil pe toata durata anului.
Detalii pe www.expomall.ro

Leonard Ancuta - Sales Manager
e-mail: leonard.ancuta@expomall.ro
mobil: 0723 286.139