Premii la Advertising Show 2004

BUCURESTI - 27 septembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In cadrul Advertising Show 2004, cel mai nou targ de productie publicitara din Romania, au fost desemnati castigatorii "Concursului National pentru Calitatea Imprimarii".

Competitia, desfasurata in premiera in acest an, a reunit 60 de lucrari apartinand unor firme de productie publicitara din toata tara, impartite pe sapte sectiuni. Laureatii editiei 2004 sunt: ADEXPERT (Premiul I la sec]iunile „Print OUTDOOR - iluminat frontal" si „Imprimare SERIGRAFICA"), TOTAL MEDIA (Premiul I la sectiunea „Print OUTDOOR - iluminat din spate"), AME DESIGN (Premiul I pentru sectiunile „Print INDOOR - iluminat frontal" si „Print INDOOR - iluminat din spate"), GIOTTO ADVERTISING (Premiul I la sectiunea „Imprimare TAMPOGRAFICA") si BTC GLASS DESIGN (premiul I la sectiunea „OBIECTE PROMOTIONALE").
Premiile au fost acordate atat in functie de calitatea imprimarii (sectiunile: print outdoor, print indoor, imprimare tampografica si imprimare serigrafica), cat si din punctul de vedere al originalitatii, calitatii si finisarii (in cazul sectiunii "Obiecte promotionale"). Diplomele si trofeele au fost decernate in prima seara a targului, lucrarile castigatoare putand fi admirate de vizitatori intr-un loc special amenajat, pe toata perioada expozitiei.
Advertising Show 2004 se desfasoara in perioada 22-25 septembrie, in cadrul Complexului Expozitional Romexpo Bucuresti (Pavilioanele 14 si 15). Daca anul trecut Advertising Show a fost asociat targului partenerilor directi de afaceri, PRINT SHOW, principalul organizator al celor doua manifestari, EUROEXPO, a decis separarea lor in 2004, pentru a raspunde sugestiilor participantilor si dezvoltarii accelerate a tehnologiilor de imprimare digitala si a sectoarelor de productie publicitara (semnalistica indoor/outdoor, tampografie, serigrafie, gravura, imprimare textila si reclame luminoase).
Targul de Tipar si Ambalaje Print Show se desfasoara in acest an, in premiera, in perioada 21-24 septembrie, la Cluj, Transilvania fiind o zona cu o puternica dinamica a industriei tipografice si de ambalaje.

Despre PLus Media

Societatea EUROEXPO are sediul central in Bucuresti, fiind specializata in organizarea de evenimente (targuri, expozitii, conferinte, simpozioane), precum si in furnizarea de servicii de publicitate media, creatie si productie audio/video. Compania este co-organizator al celor mai mari targuri pentru industria poligrafica - PRINT SHOW - si productie publicitara - ADVERTISING SHOW.
Felicia Iordache
office@plusmediacom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/plus-media/premii-la-advertising-show-2004