Constituirea comisiilor CRN

Braila - 22 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Politic

În data de 7 iulie 2006, în cadrul reuniunii Consiliului Reprezentanţilor Naţionali al Partidului Naţional Liberal s-a adoptat o Rezoluţie care prevede înfiinţarea la nivelul filialelor PNL a unor structuri corespondente celor 12 comisii naţionale CRN (comisii judeţene). Comisiile sunt constituite pe criterii profesionale şi urmăresc elaborarea politicilor sectoriale şi politicilor publice pe domenii de interes major, pentru exprimarea opţiunilor şi soluţiilor propuse de PNL.

Partidul Naţional Liberal - Filiala Brăila invită toate persoanele (membrii şi simpatizanţi) interesate să activeze în cadrul comisiilor judeţene să depună la secretariatul Biroului Permanent Municipal o cerere în care să se menţioneze comisia/comisiile din care doresc să facă parte.
Pentru persoanele care doresc să deţină funcţii de conducere în cadril comisiei, data limită de depunere a cereri este 15 februarie 2007.

Structura comisiilor este:
1. BUGET-FINANŢE Politici monetare. Pieţe de capital. Servicii financiare. Bănci.
2. ECONOMIE Industrie. Comerţ. Turism. Energie. Privatizare. Concurenţă. IMM-uri.
3. TRANSPORTURI ŞI MEDIU Construcţii. Amenajarea teritoriului. Protecţie ecologică. Dezvoltare regională.
4. AGRICULTURĂ Silvicultură. Pescuit. Securitatea produselor alimentare. Dezvoltare rurală. Protecţia consumatorului.
5. MUNCĂ ŞI PROTECŢIE SOCIALĂ
6. EDUCAŢIE Cercetare. Inovaţie. Societate informaţională.
7. SĂNĂTATE
8. CULTURĂ Culte. Drepturile omului. Femei. Minorităţi.
9. ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ
10. JUSTIŢIE ŞI AFACERI INTERNE
11. APĂRARE ŞI SECURITATE NAŢIONALĂ
12. POLITICĂ EXTERNĂ ŞI AFACERI EUROPENE
Comisia specială
COMISIA PENTRU ABSORBŢIA FONDURILOR EUROPENE.

Despre PNL Braila

Statutul de funcţionare a acestora se poate consulta pe situl www.pnl.ro.
Pentru detalii suplimentare persoana de contact este dl. Marian GHIONU, telefon 0745.506.924, e-mail: marian.ghionu@gmail.ro
pnl.braila@pnl.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pnl-braila/constituirea-comisiilor-crn