POINT Consulting redeschide seria de Workshop-uri HR

BUCURESTI - 25 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HR

Point Consulting,o companie foarte apreciata de catre clientii sai, deschide un nou sezon al workshop-urilor dedicate oricarei persoane aflate intr-o pozitie de coordonare sau conducere a unei echipe.
Astfel, traditia Workshop-urilor Point Conulting merge mai departe, deschizand sezonul 2012-2013 cu evenimentul “Stabilirea criteriilor de performanta – proceduri de identificare si aplicare” care va avea loc pe 5 octombrie 2012, incepand cu ora 9:00.

POINT Consulting redeschide seria de Workshop-uri HR

De peste 5 ani de zile, Point Consulting ofera clientilor sai servicii variate si oameni pregatiti la nivel european, precum inspectori de personal autorizaţi; specialişti în probleme de salarizare, administrare personal; consultanti cu experienta in evaluarea profesionala a angajatilor; consultanti cu experienta in intocmirea de proceduri de lucru interne etc.

Fiind o companie flexibila, care depune intotdeauna toate eforturile necesare pentru a livra servicii de cea mai buna calitate si cu maxima proptitudine, Point Consulting este preocupata continuu in a oferi informatiile cele mai proaspete din domeniu si a pregati specialistii Reurselor Umane la standardele impuse de catre noul Cod al Muncii.

Implementarea acestor criterii presupune intocmirea unei proceduri de evaluare care va cuprinde, printre altele:

 

a)    Scopul evaluarii

b)    Persoanele responsabile si implicate in procesul de evaluare

c)    Etapele procesului de evaluare

d)    Definitia criteriilor de performanta

e)    Interpretarea si notarea performantei

f)     Reguli privind interviul de evaluare

g)    Procedura privind dezacordul angajatului cu evaluarea etc etc

 Detalii tehnice:

 Durata: 8 ore, de la 09:00 – 17:00.

Perioada de desfăşurare: 5 octombrie 2012

Locatia: Str. Bibescu Voda nr 2, Bl. P5, Sc. C, Et. 2, Ap. 35, Interf.  35C

Numar maxim de participanti: 8

Cost curs: 80 euro (TVA inclus)

Mai multe detalii despre programul si temele de discutie ale primului Workshop din acest sezon puteti gasi pe pagina de Facebook, Workshop Point Consulting, sau la numerele de telefon: 0743 911 515  sau 0724 089 500

Despre POINT Consulting

POINT Consulting oferă personal specializat în Resurse Umane: inspectori de personal autorizaţi ; specialişti în probleme de salarizare, administrare personal; consultanti cu experienta in evaluarea profesionala a angajatilor; consultanti cu experienta in intocmirea de proceduri de lucru interne; consultanţi în legislaţia muncii cu experienta in gestionarea conflictelor de munca.
POINT Consulting este o companie flexibila care depune intotdeauna toate eforturile necesare pentru a livra servicii de cea mai buna calitate si cu maxima proptitudine si este preocupata continuu in a-si imbunatati serviciile.

POINT Consulting isi doreste sa creeze relatii de lunga durata, iar cultura noastra organizationala este indreptata catre o eficienta maxima care sa asigure clientilor o optima gestionare a resurselor umane.