CARREfour suteaza, care marcheaza (Point IT)

BUCURESTI - 17 iunie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Point IT a lansat pentru Carrefour Romania, incepand din 11 iunie, site-ul www.totuldesprefotbal.ro, un portal cu informatii si stiri despre Cupa Mondiala din Africa de Sud. Utilizatorii pot pune pronosticuri, avand sansa de a castiga 2 masini Dacia Logan si pot raspunde la intrebari din istoria fotbalului, premiul fiind un LCD.

CARREfour suteaza, care marcheaza (Point IT)

“Campionatul Mondial este un eveniment unic, ce nu putea fi trecut cu vederea de catre Carrefour, care a dorit sa ofere clientilor sai un loc virtual in care sa fie la curent cu cele mai noi stiri si informatii din Africa de Sud, dar si un loc de interactionare si petrecere a timpului liber”, a precizat Andrei Dumitrascu, Managing partner in cadrul Point IT.

Fiecare client Carrefour, pe baza bonului de casa, se poate inregistra pe site unde are la dispozitie un joc interactiv cu intrebari din istoria fotbalului si o platforma pentru pronosticurile meciurilor de la Campionatul Mondial.

Avand in vedere complexitatea proiectului, acesta a fost dezvoltat pe Zend Framework, o platforma extrem de adaptabila oricaror cerinte tehnice. Aceasta reduce semnificativ utilizarea resurselor si timpul de raspuns al aplicatiei.