Relansare www.pointit.ro

BUCURESTI - 29 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Media / Publicitate, Sanatate

Sub sloganul Design your business! Point us!,
Compania Point It anunta relansarea website-ului sau de prezentare, o expunere completa si extrem de prietenoasa tuturor celor care o acceseaza.

Bucuresti, octombrie 2012 – Compania Point IT a decis implementarea unei solutii complete de prezentare a serviciilor web ( webdesign , webdevelopment, marketing online , hosting, materiale de promovare).

In acest context, echipa de specialisti ce a lucrat la dezvoltarea acestei platforme a vizat integrarea unui content valid si optimizat, ce garanteaza nu doar valorile si filosofia organizationala, ci si intreaga arie de servicii oferite.

“Point IT este , mai presus de toate, pasiunea pentru tot ceea ce inseamna dezvoltarea in mediul online, se poate traduce prin strategie, cunoastere si permanenta informare. Point IT este expresia comunicarii strategice si a argumentului oferit in favoarea calitatii, a respectului pentru imaginea sa si a clientilor sai. Pentru ca, acestea sunt, de fapt, principalele valori ale unei companii ce vizeaza succesul”, Alexandra Roata, PR Manager al companiei Point IT.

Reorganizarea website-ului www.pointit.ro reprezinta introducerea studiilor de caz complete pentru clientii companiei, precum si informatii detaliate despre serviciile oferite: webdesign, dezvoltare web, web marketing ,  design si creatie publicitara, hosting si servicii conexe. De asemenea, Point IT a implementat un modul de tip CRM , cu rol esential in gestionarea si monitorizarea statusului proiectelor de catre clientii companiei.

www.pointit.ro nu inseamna doar pozitionarea la nivel online, ci si extinderea portofoliului de clienti, ce cuprinde branduri cunoscute precum: Carrefour Romania, Lantul de Farmacii Tinos Farm, publicatia culturala online www.bucurestiivechisinoi.ro, publicatia mondena Radar de media, Exponential, Consiliul Judetean Gorj, magazinul online de produse bio www.deliciibio.ro si multi altii.

Point IT

Activa pe piata serviciilor online din Romania din anul 2008, compania Point IT s-a remarcat prin profesionalism, experienta, implicare, dar si prin curajul provocarilor acceptate. La baza acestora se regaseste un portofoliu de clienti ce garanteaza expertiza serviciilor oferite.

Trendurile dicteaza o permanenta evolutie a strategiilor de promovare la nivel online, prin integrarea managementului organizational intr-un flux continuu al inovatiei. Nu se mai poate vorbi despre algoritmi tehnici, ci de inovatie, actiune, implicare si dinamism, toate acestea fiind insotite de instrumente moderne, precum cele de Social Media, dezvoltare web, PR, marketing, managementul  promotiilor si al campaniilor, al contentului sau al reputatiei.

Point IT ofera garantia implementarii unor solutii ce au la baza toate aceste trenduri specifice dezvoltarii unui brand, asigurand perspective clare si atingerea obiectivelor stabilite impreuna cu fiecare dintre clientii pe care ii detine.