Toconf București 2014 - Conferința Internațională de Software

BUCURESTI - 5 mai 2014

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, Internet

Topconf București este o conferință internațională, fiind plasată pe locul întâi în rândul dezvoltatorilor și specialiștilor IT, ca mediu propice împărtășirii celor mai noi informații și tendințe dedicate programării, trendurilor actuale sau aspectelor importante ce fac parte din tehnologiile software.

Topconf 2014

Topconf 2014

Managementul informației nu mai poate exista fără Internet, fără capacitatea acestuia de a stoca volume importante de date, fără a face cunoscute cele mai noi tendințe, fără a crea conexiuni sau relații de business. Cu toate acestea, un transfer important de informație sau de experiențe face apel la familiaritate, iar acesta este un lucru pe care spațiul virtual nu îl poate oferi încă. Din acest motiv, conferințe tehnice specializate, precum Topconf București sunt factorul-cheie în transferul de informație dinamică, depășind limitările de ordin tehnic, național sau cultural.

Topconf București este o conferință internațională, fiind plasată pe locul întâi în rândul dezvoltatorilor și specialiștilor IT, ca mediu propice împărtășirii celor mai noi informații și tendințe dedicate programării, trendurilor actuale sau aspectelor importante ce fac parte din tehnologiile software. Topconf București oferă un spațiu și o atmosferă ideală pentru specialiști precum arhitecți software, oameni de decizie din companiile sau departamentele de IT și consultanți veniți din toată Europa, dar și din restul lumii, pentru a genera conexiuni.
Varietatea temelor incluse în programul Topconf București 2014 include nu doar informații despre tehnologie, ci și despre securitatea pe terminalele mobile, management de proiect Agile sau management și dezvoltare de produs.

Topconf București 2014 intermediază schimbul de experiență, eliminând orice fel de bariere. Pentru ca orice specialist direct interesat de temele abordate să participe la eveniment, trebuie să definească un punct de întâlnire și discuție pe care să îl ofere mai departe.

Limba oficială a conferinței Topconf București este limba engleză.

Acestea sunt motivele pentru care Topconf București se va afla în centrul lumii software in iunie 2014:

    1 zi dedicată practicienilor, ce precedă conferința propriu-zisă, prin programe de tip tutorial2 zile dedicate conferinței, alături de speakeri ce vor aborda cele mai importante teme dedicate industriei softwareFacilități de expunere și de prezentare pentru platforme software, instrumente și programe de educareO platformă de comunicare pusă la dispoziția expozanților și a sponsorilor, din cadrul comunității de software locale și internaționale

Tematici:

    SecuritateTestareMobileManagement de proiectAgile & LeanTendințeDezvoltare și management de produsCloud computingStudii de caz

Sponsorii evenimentului:

    Qualiance BucureștiNortal România și EstoniaMicrosoft SUANokia Finlanda

Informații suplimentare și înscrieri sunt disponibile pe www.topconf.com.