S-a deschis cel mai nou concept culinar din Slatina - La Promenada

Slatina - 17 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Noul restaurant deschis, tip Grill & Bar se numeste La Promenada Slatina si beneficiaza de o locatie extrem de bine aleasa, mai exact in zona magazinului Oltul, situat pe un colt aglomerat din Esplanada Slatina.

poza locatie

poza locatie

 

In apropierea sarbatorilor de iarna, slatinenii primesc vesti dintre cele mai bune. Una  dintre acestea se anunta a fi si deosebit de savuroasa, caci este menita sa ne gadile papilele gustative in cele mai subtile moduri posibile. Un nou restaurant este cu siguranta un motiv bun de sarbatoare, mai ales daca vorbim despre un concept ce se axeaza pe calitatea serviciilor oferite catre clienti.

Noul restaurant deschis, tip Grill & Bar se numeste La Promenada Slatina  si beneficiaza de o locatie extrem de bine aleasa, mai exact in zona magazinului Oltul, situat pe un colt aglomerat din Esplanada Slatina.

Intrucat inaugurarea a avut loc in urma cu  aproximativ o luna de zile, review-urile in mediul online ne-au starnit interesul de a  face o plimbare in zona, urmata de o mult asteptata cina.

Inainte insa de a trece efectiv pragul acestui nou restaurant Slatina, am facut mai intai o vizita paginii online a site-ului si astfel am ramas placut surprinsi de urmatoarele aspecte:

- Site-ul este unul primitor, atractiv si fresh, iar navigarea este foarte facila;

- Rezervarile se pot efectua atat telefonic, cat si online, prin doar cateva click-uri;

- Am gasit extrem de util faptul ca meniul publicat online este actualizat cu cel din local, fiind afisate si preturile pentru fiecare produs in parte;

- In mod simplu si usor preparatele din meniu pot fi comandate si online, avand optiunea de livrare la domiciliu;

- De Luni pana Vineri, La Promenada Slatina are conceput si meniul zilei. Oferta este una unica in Slatina dupa cate se poate observa, si asta pentru ca pe langa ciorba si felul 2, meniul are inclusa si o pizza de 25cm, toate acestea la pretul de doar 18 ron;

- Urmarind noile trend-uri, restaurantul de pe Esplanada, prin optiunea de home delivery ofera clientilor posibilitatea nu doar de a efectua o comanda online, ci si de a o achita astfel prin plata cu cardul in momentul plasarii comenzii pe site; optiunea prin plata cash in momentul livrarii ramane de asemenea valabila.

Informatii detaliate si fotografii sugestive cu locatia si preparatele se pot gasi si pe Facebook, unde clientii au lasat deja primele comentarii si observam ca acestea sunt unele pozitive, semn ca toata munca din spate  de la alegerea ingredientelor, meniu, bucatari si pana la servire si amenajarea locatiei, deja a dat primele rezultate.

La Promenada Slatina a ales un meniu bazat pe preparate din pui si porc in  cea mai mare parte cu o gama diverisificata de pizza, paste, sandwich-uri si burgeri, precum si o sectiune extrem de atractiva de dish-uri ca `Bucurie de pui la ceaun, `Pui pe plita incinsa`, `Tigaie de pui`, `Tigaie de porc`, `Cotlet de porc cu os` sau `Coaste de porc cu sos BBQ`. 

A venit si mometul cinei, intr-un grup de 6 prieteni cu asteptari si pretentii mari , am pornit spre acest nou restaurant deschis, numit La Promenada Slatina. Locatia si amenajarea spatiului a fost primul plus acordat, vizual culorile si obiectele au fost imbinate inteligent, atmosfera ne-a incantat, iar primirea a una calduroasa. Cu meniurile in fata, ne-am gandit sa comandam preparate diferite pentru a evalua din mai multe puncte de vedere daca merita sa revenim si ulterior.

Ca antreu am ales brushete clasice, din chef selection humus si platoul casei. Decizia de a deveni clienti fideli am luat-o imediat dupa antreuri, incantati fiind de savoarea si aromele preparatelor. La main course am comandat pizza La Promenada, cheeseburger de  vita, burgerul casei, spaghete carbonara, tigaie de pui si cotlet de porc cu os. Brusc s-a lasat tacerea pentru ca toti cei de la masa am ramas impresionati de cat de bine arata si mirosea mancarea. De gust nici nu mai vorbesc, totul a fost exceptional. Noi nu am putut decide un fel de mancare castigator, toate ieseau in evidenta si au fost extrem de gustoase.

Conceptul acestui nou restaurant, La Promenada Slatina este inteligent conceput si aplicat si exceleaza nu doar la capitolul design, ci si la imbinarea dish-urilor. Este greu sa gasesti in acelasi loc si un fel bun de mancare traditionala, insa si o pizza, un burger sau o portie de paste, dupa a caror degustare sa poti afirma clar ca vei reveni cat mai curand. Asta presupune ca gustul ti-a ramas in minte si per total experienta oferita este una la superlativ.


Un articol Mihaela T