Expozitie de coafura si machiaj: Hair&Makeup Fest, 29-30 mai

Locul desfasurarii: World Trade Center

Organizator: Porta Communication

Expozitie de coafura si machiaj: Hair&Makeup Fest, 29-30 mai

Pe 29-30 mai agentia Porta Communication te invita la World Trade Center Bucuresti pentru a lua parte la evenimentul anului in makeup si hairstyle – Hair&Makeup Fest. Hair&Makeup Fest este prima expozitie care ii uneste atat pe reprezentantii firmelor de produse de hairstyling si makeup, cat si pe cei prin ale caror maini trece o parte din imaginea fiecaruia dintre noi: makeup artisti si stilisti!

HAIR&MAKEUP FEST 2010 este o manifestare de exceptie care te provoaca sa descoperi nenumaratele fatete ale lumii machiajului si coafurii: de la machiajul cotidian la body painting, de la efecte speciale la machiajul fantezie, de la linia clasica a frizurii pana la cele mai indraznete tuse de culoare pe care parul le prinde gratie inspiratiei unui stilist.

Vrei sa experimentezi o noua tunsoare, o noua culoare sau un nou machiaj? Makeup artistii si hairstilistii celor mai cunoscute companii de hairstyling si makeup te asteapta cu demonstratii gratuite de hairstyling si makeup pentru a-ti demonstra cum iti poti transforma look-ul.

IMPORTANT! ACCESUL LA HAIR&MAKEUP FEST 2010 ESTE GRATUIT!

Informatii suplimentare pe site-ul www.hairmakeupfest.ro sau email office@portacom.ro.

Despre PORTA COMMUNICATION

Vizitatorii sunt invitati sa testeze serviciile expozantilor si sa participe la tombola cu premii puse la dispozitie de organizatorii NAILEXPO: Porta Communication. Programul de vizitare este 9:00 - 19:00. Mai multe detalii pe www.nailexpo.ro si pe www.portacom.ro

Participare: Intrare libera