Seara dedicata muzicii dance a anilor 90 la Club Cocoloco, 25 aprilie 2009

Locul desfasurarii: Cocoloco Music Club

Organizator: Club Cocoloco & Forum Clubland

Seara dedicata muzicii dance a anilor 90 la Club Cocoloco, 25 aprilie 2009

Pentru a reinvia atmosfera de acum 10-15 ani, perioada a carei muzica am cam inceput s-o uitam din pacate, daca nu ar exista unele posturi de radio axate pe muzica mai veche, forumul de muzica clubland.ro si club Cocoloco s-au gandit sa lanseze un nou concept pentru o serie de petreceri: Eurodance - the 90s.
Prima editie a avut loc deja la inceputul lunii februarie si s-a bucurat de un imens succes. Ceea ce exprimau chipurile dansatorilor nu am mai vazut demult in alte cluburi: bucuria de a reasculta muzica adolescentei sau tineretei lor, cand si-au trait poate clipele cele mai frumoase din viata.
Este un prilej si pentru cei mult mai tineri sa descopere valorile trecutului in muzica si sa inteleaga fenomenul Eurodance cu tot ce a avut el mai bun de oferit: inovatie, ritm, energie si sunete de la care a pornit muzica electronica din zilele noastre.
Editia a doua va avea loc in sambata de dupa Pasti, 25 aprilie 2009, tot la club Cocoloco, langa Cismigiu. Conceptul se bucura de sprijinul organizatorilor si a unui numeros public, dornic de o petrecere mai deosebita, in stil retro.
Pentru cei care au ramas nostalgici dupa perioada de glorie a muzicii dance, eurodance si pop-dance si pentru cei care dansau candva euforic pe melodiile Dj Bobo, Masterboy, La Bouche, 2 Unlimited, Real McCoy, Dr Alban, Culture Beat, Ace of Base, Fun Factory - distractia e garantata.
Sunteti asteptati la club Cocoloco in sambata de dupa Pasti, incepand cu ora 22:00 pentru un remember al muzicii din perioada anilor 90.

Intrare: 10 RON
Rezervari: 0731.492.547



Localizare: Str. Ioan Zalomit, Nr. 6 (zona Cismigiu, vis-a-vis de McDonalds-ul de pe b-dul Elisabeta)

Despre PORTAL TRANCE.RO

Cocoloco Music Club va prezinta de cateva ori pe luna petrecerile TrancENDancE organizate de portalul Trance.ro si Ask4 Records, aducand in Romania nume mari de pe scena muzicii electronice. Pana acum ne-au incantat cu seturile lor Dj Shah si The Thrillseekers, iar in 2009 urmeaza niste seri exceptionale, asa ca fiti cu ochii pe www.trance.ro pentru detalii!

Participare: Intrare libera