Importanta alegerii unui service autorizat

BUCURESTI - 19 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Uzarea unui echipament inteligent, asa cum este laptopul, reprezinta un act al normalitatii pe care nu il putem impiedica, oricat de mult ne-am dori acest lucru. Inevitabil, dupa o anumita perioada de functionare el va incepe sa ne transmita slabiciunile sale, de vina fiind fie vreo piesa care nu mai functioneaza asa cum trebuie, fie praful care s-a acumlat in interiorul acestuia.

Importanta alegerii unui service autorizat

In mod normal, pentru a repune laptopul in functiune nu este recomandat sa preluati anumite sarcini pe cont propriu, ci sa le lasati in grija centrelor autorizate de reparatii laptop. Fara indoiala, aceasta este cea mai buna solutie pe care o puteti avea in vedere atat din perspectiva economica, precum si din punctul de vedere al functionarii pentru o perioada indelungata de timp.

Diagnoza gratuita. Orice service respectabil ofera clientului posibilitatea de evaluare gratuita a laptopului, tocmai pentru ca exista anumite situatii in care defectele sunt iremediabile. Ceea ce inseamna ca orice procedura din partea specialistilor IT ar fi lipsita de efecte pozitive, caci este necesara inlocuirea anumitor componente sau schimbarea integrala a echipamentului.

Garantia unei reparatii de lunga durata. In momentul in care ajungeti in incinta unui service autorizat, persoanele care lucreaza in cadrul echipei se vor asigura de faptul ca perpetueaza profesionalismul si seriozitatea centrului in care lucreaza. Nu de alta, insa reputatia excelenta este cel mai bun atribut pe care un service laptop Bucuresti il poate oferi clientilor sai.

Mai mult decat atat, exista o anumita perioada de timp care este notata pe certificatul de garantie, ce oscileaza intre trei si douazeci si patru de luni. Acest interval nu poate fi comparat cu lipsa de siguranta pe care o aveti in momentul in care va reparati laptopul pe cont propriu. La ce este utila garantia oferita de service? Daca in perioada amintita, fie ea de trei, sase sau douazeci si patru de luni, laptopul se strica, atunci dumneavoastra veti putea apela din nou la serviciile centrului, fara costuri suplimentare.

Preturile sunt competitive. Aici lucrurile depind foarte mult de reputatia pe care service-ul si-a consolidat-o in peisajul autohton. Daca toti cei din jur sunt constienti de faptul ca service-ul respectiv este unul autorizat, recunoscut pentru profesionalismul cu care isi trateaza clientii, atunci gama de preturi va fi privita cu obiectivitate, fara scepticism. Indiferent ca vorbim despre reparatii placa de baza laptop, ori despre simpla inlocuire a balamalelor fragile.

La polul opus, daca apare un nou nume in randul service-urilor autorizate care practica tarife mai mari sau mai mici decat pragul obisnuit, atunci este foarte putin probabil ca el sa castige increderea clientilor. Mai ales daca in spatele imaginii sale nu se gaseste un portofoliu stufos, gata sa certifice experienta si profesionalismul echipei. Din aceasta cauza, orice service nou lansat pe piata va incerca pe cat posibil sa atraga atentia clientilor prin intermediul preturilor competitive, in asentiment cu restul tarifelor care se gasesc in acest domeniu.

Consultanta. In momentul in care alegeti un service autorizat pentru a efectua mici reparatii sau modificari hardware/software la nivelul laptopului, atunci va puteti astepta sa primiti si mici tips-uri de intretinere a echipamentelor, care va vor fi de folos pe viitor.

Taguri: laptopserviceservice laptop