Incarcatorul, unul dintre produsele de top ale magazinului Power Laptop

BUCURESTI - 28 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie

Live site

Sectionarea alimentatorului este o problema comuna tuturor celor care se folosesc in mod obisnuit de laptop, fie pentru a intreprinde activitati profesionale, fie pentru a urmari filme, seriale sau pentru a se juca. In mod clasic, majoritatea cablurilor de alimentare isi pierd functionalitatea in momentul in care nu sunt impachetate asa cum ar trebui, fiind ingramadite in geanta ori in rucsac.

incarcator laptop

incarcator laptop

Iar pentru ca impachetarea incarcatorului reprezinta o sarcina careia nu ii oferim intotdeauna atentia cuvenita, sectionarea cablului devine un act al normalitatii, pe care il putem indrepta doar cu o alta achizitie. Specialistii din spatele magazinului online Power Laptop cunosc dilemele clientilor lor, iar din aceasta cauza si-au propus sa ne prezinte cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le urmarim in momentul in care cumparam un incarcator laptop.

Tensiunea, polaritatea si intensitatea sunt cateva trasaturi pe care trebuie sa luati in considerare, dupa spusele celor de la Power Laptop. Dintre acestea, intensitatea este singura care nu trebuie sa fie trecuta in parametrii producatorului, singurul dezechilibru pe care l-ar putea aduce echipamentului fiind reprezentat de lipsa puterii. In schimb, tensiunea inscrisa in specificatiile incarcatorului trebuie sa coincida cu aceea a cablului original de alimentare. Nu in ultimul rand, polaritatea incarcatorului trebuie sa fie urmarita, a sa digrama oferindu-va detalii despre compatibilitatea dintre cablul de alimentare si laptopul dumneavoastra.

Tipul conectorului este si el foarte important, iar acest detaliu nu trebuie sa fie lasat la coada listei de prioritati. Desi majoritatea laptopurilor folosesc acelasi model de conector, exista si device-uri care pot fi alimentate doar cu incarcatoare care poseda conector magnetic. Un exemplu este MAC-ul, insa lista se poate extinde la mai multi producatori.

Marca si modelul cablului de alimentare sunt detalii cu o importanta covarsitoare, conform specialistilor Power Laptop. Un mod univoc, accesoriile fiecarui dispozitiv in parte poseda anumite trasaturi unice, ele fiind regasite doar la modelele propuse de acelasi producator. Asta inseamna ca in momentul in care incarcatorul laptopului Toshiba se strica, ideal ar fi sa il inlocuiti cu un accesoriu din gama aceluiasi brand.

Nu doar atat, ci daca se poate incercati sa mizati exact pe acelasi model, notand in prealabil codul prodului defect pentru a retine cu exactitate modelul. Din perspectiva financiara, cumpararea unui incarcator compatibil va fi o alternativa mult mai prolifica pentru bugetul limitat.

In final, devine esential ca atentia dumneavoastra sa se indrepte doar catre reprezentantele oficiale ori catre magazinele de profil care poseda o reputatie excelenta in peisajul cotidian. Argumentul imediat ar fi acela ca nu doriti sa intrati in posesia unui cablu de alimentare care are cabluri rupte ori fire neizolate, asemenea componente fiind un real pericol pentru sanatatea dumneavoastra si a celorlalte persoane care intra in contact cu laptopul.

Mai mult decat atat, achizitia din cadrul surselor titrate - cu multe recenzii pozitive din partea clientilor - reprezinta o alternativa care va fereste de eventualele nemultumiri in privinta incarcatorului. Un exemplu elocvent ar fi gradientul termic pe care il atinge cablul in timpul incarcarii, aspect care nu poate fi verificat la achizitie. 

Taguri: laptopincarcatorpower