Service-ul Power Laptop va ajuta sa gasiti incarcatorul potrivit pentru laptop

BUCURESTI - 29 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

La un anumit moment vine timpul ca incarcatorul laptopului sa fie inlocuit. Cand acest lucru se intampla, majoritatea oamenilor care nu au cunostinte avansate in acest domeniu sunt tentati sa foloseasca alte componente de aceeasi natura pana cand bugetul le permite o noua investitie.

Service-ul Power Laptop va ajuta sa gasiti incarcatorul potrivit pentru laptop

Chiar daca nu stiti multe despre incarcatoarele de laptopuri, adaptoarele de alimentare, bateriile si incompatibilitatile care pot aparea intre accesoriile numite si gadget-ul propriu – zis, specialistii din spatele platformei www.powerlaptopservice.ro sunt aici sa va ajute cu informatii pretioase, astfel incat sa efectuati alegerea potrivita.

Conform specialistilor, in anumite cazuri este permisa folosirea unui alt incarcator, chiar daca acela nu este unul original, conditile fiind descrise in randurile care urmeaza.

Voltajul. Unul dintre aspectele care trebuie sa aiba un grad de compatibilitate de 100% este tensiunea de alimentare. In cazul in care utilizati o sursa de alimentare cu prea multa tensiune, exista posibilitatea sa supraincalziti sau sa prajiti circuitele din interiorul laptopului. Asadar, chiar daca persoanele din jur va indeamna sa utilizati un incarcator cu o putere mai mare sau mai mica decat cea standard, sfatul echipei de profesionisti este sa lasati deoparte aceasta alternativa.

Amperajul. Amperajul sau curentul poate fi prea mare in anumite cazuri, insa asta nu inseamna ca o sa va deterioreze laptopul. Laptopul in sine va atrage doar cantitatea de curent pe care o doreste, asadar un amperaj ridicat nu implica o predispozitie spre stricaciuni. Insa, problema intervine in momentul in care amperajul este prea mic, in aceasta situatie crescand posibilitatea ca sursa de alimentare sa se supraincalzeasca. Deci, amperajul trebuie sa fie mai mare sau egal cu acela cel al incarcatorului original.

La intrebarea “Cum pot gasi tensiunea potrivita si amperajul ideal?” exista cateva raspunsuri. In primul rand, toate incarcatoarele disponibile pe piata au un autocolant pe care este imprimata destinatia sa . Unele sunt construite pentru telefoanele mobile, altele pot fi folosite pentru incarcarea laptopurilor. Uneori, tensiunea nominala inscrisa pe eticheta poate fi greu de gasit, iar din aceasta cauza trebuie sa scoateti bateria pentru a gasi tensiunea nominala si amperajul - pentru un plus de suport, puteti intra pe aceasta pagina.

Incarcatoarele universale, o idee buna? De la un timp, pe piata de profil au devenit tot mai celebre incarcatoarele universale care poseda mai multe tipuri de conectori. Scopul lor este acela de a fi compatibile cu orice echipament. Desi sunt rezonabile ca pret, fiind considerate de catre majoritatea utilizatorilor alternative care costa putin, ele pot fi suparatoare in contextul in care nu se potrivesc cu specificatiile individuale ale fiecarui laptop. Desi ele pot incerca sa detecteze si sa ajusteze tensiunea si amperajul pentru respectivul echipament, pe termen lung se va dovedi faptul ca nu este cea mai viabila metoda de alimentare a gadget-ului.

Desi poate fi frustrant sa vedeti cum incarcatoarele dedicate infatiseaza preturi exorbitante, care ar putea concura chiar si cu pretul propriu – zis al laptopului, specialistii Power Laptop va ofera si un catalog online in care puteti gasi furnizori de renume care propun preturi accesibile.