Milka vă îndeplineşte dorinţa de Crăciun

BUCURESTI - 14 decembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vă aduceţi aminte de festivalul Milka din primăvara acestui an? Parte a unui tur european, văcuţa Milka a poposit în opt oraşe din România (Timişoara, Oradea, Sibiu, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Iaşi şi Galaţi). Mai mult de 65.000 de persoane au petrecut o zi de neuitat cu Milka, experimentând lumea Alpilor, bucurându-se de cea mai fină ciocolată Milka şi făcând poze cu văcuţa.

În această iarnă, Milka pregăteşte o nouă surpriză tuturor pofticioşilor de ciocolată şi amatorilor de distracţie. În Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov şi Bacău, copii şi nu numai se vor putea bucura de magia Crăciunului, aşteptându-l pe Moş Crăciun împreună cu Milka.

“Festivalul dorinţelor de Crăciun“, care va avea loc în perioada 8-23 decembrie, vine cu spiritul şi bucuria unui Crăciun magic, aducându-ne aminte de anii copilăriei. Văcuţa Milka va decora un impresionant brad de Crăciun de aproximativ 15-20 m înălţime, care va fi aplasat în cele mai aglomerate locaţii din oraş.

“Întreaga lună decembrie va sta sub semnul magiei Milka. Spiritul Sărbătorilor şi inocenţa copilăriei vor fi nelipsite din jurul bradului uriaş, luminat, adus de Milka în centrul oraşelor. Timp de 3 week-end-uri, copiii vor avea ocazia să îi spună lui Moş Crăciun dorinţele de Crăciun, să se distreze şi să se joace în lumea Milka: să participe la concursuri de bătaie cu bulgări de zăpadă, jocuri de puzzle cu brăduţi, concursuri de sărituri în sac, la curse pe schiuri sau îşi vor putea desena propriul ambalaj de ciocolată. Iubitorii de ciocolată vor putea găsi la punctele de vânzare special amenajate produse din cea mai fină ciocolată Milka, create pentru sărbătorile de iarnă şi articole purtând însemnul Milka”, declară Peter Mueller, Director General Kraft Foods România.

Cei care vor dori să vorbească cu Moş Crăciun vor avea parte şi de o altă surpriză: dacă au fost cuminţi, îi pot scrie Moşului dorinţa de Crăciun. Toate taloanele Milka cu dorinţele de Crăciun vor participa la trageri la sorţi, în fiecare sâmbătă şi duminică, pe perioada de desfăşurare a evenimentului. La fiecare extragere, câte 5 norocoşi vor primi cadouri de ciocolată Milka. La ultima extragere, Milka va îndeplini dorinţa de Crăciun a 5 norocoşi din fiecare oraş.

Milka, “cea mai fină tentaţie din Alpi”, este cea mai puternică marcă de ciocolată din Europa şi numărul 2 pe piaţa de ciocolată din România, având cea mai rapidă creştere de pe piaţă. Este marca de ciocolată cunoscută de peste 90 la sută dintre români, conform studiilor de piaţă Nielsen şi GFK.

Despre Prais Corporate Communications

Kraft Foods România este o filială a Kraft Foods - una dintre principalele companii de produse alimentare din lume, cu venituri anuale de peste 34 miliarde USD. De mai bine de 100 de ani, Kraft le oferă consumatorilor produse alimentare delicioase şi sănătoase, potrivite stilului lor de viaţă. Kraft comercializează un portofoliu larg de mărci simbol în 155 de ţări, inclusiv şapte mărci care generează venituri de peste 1 miliard USD, cum ar fi cafeaua Jacobs, ciocolata Milka, crema de brânză Philadelphia. Kraft a devenit o companie complet independentă pe data de 30 martie 2007, fiind cotată la indicii bursieri Standard and Poor’s 100 şi 500. Compania este, de asemenea, listată pe Dow Jones Sustainability Index şi Ethibel Sustainability Index. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi pagina de internet a companiei, la www.kraft.com.
Pentru informaţii suplimentare:
Prais Corporate Communications
Telefoane: +40 (21) 317.53.39, 317.53.40, 316.82.04
Fax: +40 (21) 316.81.90

E-mail: prais@prais.ro