Angajam Trainer - pe proiect

BUCURESTI - 10 septembrie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Educatie / Cultura, HR

Compania noastra investe permanent in dezvoltarea, consolidarea si mentinerea unei echipe capabile sa ofere servicii excelente Clientilor nostri.
Esti oricand bine venit, Debutant in domeniu sau Senior recunoscut, putem discuta planurile si ideile noastre, iar daca avem o viziune comuna vom gasi un loc si pentru tine.

 Calitatea angajatilor nostri Calificarile interne si internationale si experienta consultantilor nostri fac diferenta pentru Clientii nostri. Consultantii nostri au trecut prin experiente diverse, ofera solutii dovedite, aplicabile si eficiente. Credem in dezvoltarea individuala continua a angajatilor nostri, astfel incat sa aiba acces la uneltele si informatiile cele mai noi cu care sa ofere cea mai buna solutie. Bucuresti, Romania - 2012 

Manifesto - Declaratia Publica a valorilor noastre

Premium Class Services

Ne dorim mereu sa fim mai buni, sa avem colegi care sa ne faca mandri si nu in ultimul rand sa facem bani.

 

Ce aprecieaza cei ce lucreaza cu noi:

    Expunere si promovare sub brandul Premium Class(site-ul www.premiumclass.ro, bloguri, site-uri sociale si de networking profesional, comunicate de presa, liste de distributie, site-uri partenere)

   

      Un mediu de lucru bazat pe incredere si sustinere profesionala permanenta

     

        Conditii de plata, comisionare si bonusare avantajoase, clare si transparente

       

          Protectia materialelor personale si a cursurilor printr-un contract de non-concurenta si confidentialitate de 3 ani!

         

           Flexibilitate

          

         Intra pe anuntul nostru si aplica acum!

         Despre Premium Class Services

         Premium Class Services este LIDER pe piata solutiilor HR din Europa Centrala si de Est cu un portofoliu de peste 150 de Clienti.
         Credem in ACTIUNE si in TRANSFORMARE. Suntem un PARTENER de incredere pentru Clientii nostrii: Organizatii, Echipe sau Persoane. Suntem orientati catre SUCCES.
         Personal certificat care trateaza Clientii nostrii cu ATENTIE! Aducem VALOARE prin programe personalizate. Asiguram PERFORMANTE local, bazate pe experienta regionala.