EROS SHOW ESTIVAL 2005 - MAMAIA

BUCURESTI - 25 aprilie 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Expozitia cu vanzare EROS SHOW ESTIVAL 2005, se va desfasura in perioada 4 - 7 August 2005, în Complexul PERLA MAMAIA.

EROS SHOW ESTIVAL 2005 - MAMAIA

PREMIUM EXPO, organizator al primei ediţii a târgului erotic EROS SHOW 2005, desfăşurat în perioada 10 – 13 martie a.c. la World Trade Plaza Bucureşti, are deosebita plăcere de a vă anunţa organizarea expoziţiei cu vânzare EROS SHOW ESTIVAL 2005, care se va desfăşura în perioada 4 - 7 August 2005, în Complexul PERLA MAMAIA.

Aşa cum a reieşit din materialele difuzate atât de posturile de televiziune, cât şi din cele publicate în numeroase ziare, reviste sau alte publicaţii on-line, efortul organizatorilor şi al expozanţilor au fost apreciate ca fiind „deschizătoare de drum” într-un domeniu inedit.

Organizatorii speră că EROS SHOW 2005 ediţia Bucureşti, şi-a creat locul său în mintea consumatorilor de produse având caracter erotic şi a fost primit „fără inhibiţii şi fără prejudecăţi” de toată lumea.

Urmare a opiniilor favorabile privind organizarea unor astfel de manifestări şi în dorinţa de a oferi unui număr cît mai mare de români posibilitatea de a îmbina plăcutul cu utilul, PREMIUM EXPO a hotărât dezvoltarea acestui eveniment, prin organizarea pe Litoralul românesc a unei „ediţii de concediu” EROS SHOW ESTIVAL 2005.

Pe durata a 4 zile, EROS SHOW ESTIVAL 2005 va reuni oferta furnizorilor de produse pentru siguranţa vieţii sexuale şi a sănătăţii individului, cosmetice, elemente ce conferă plăcere şi confort actului sexual, articole vestimentare specifice şi lenjerie intimă, bijuterii, cadouri trăznite, ateliere de tatuaj, activitaţi educaţionale, pictură pe corp, tatuaje şi piercing, precum şi case de producţie de gen, artişti şi distribuitori de materiale educativ - sexuale, publicaţii de specialitate.

Programele vor fi de tip eveniment în eveniment, organizatorii oferind în cadrul manifestării posibilitatea lansărilor de produse, show – uri de gen, prezentări de modă, vizionari de materiale educativ – sexuale, emisiuni radio şi TV în cadrul expoziţiei.

Pentru orice informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la telefon/fax 021.2303818 sau 021.2314156, e-mail: office@eroshow.ro.

Înscrieri până la data de 30 Mai 2005.

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.
tel/fax 021.2303818; 2314156
www.eroshow.ro

office@eroshow.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/premium-expo/eros-show-estival-2005-mamaia