Invitati de pe 4 continente la Eros Show 2012!

BUCURESTI - 19 aprilie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cel mai fierbinte eveniment al anului se apropie cu pasi repezi. In perioada 9 – 13 Mai va invitam sa renuntati la inhibitii in cadrul celei de-a noua editii a EROS SHOW.
Expozitia va fi gazduita la Sala Polivalenta si va reuni peste 30 de expozanti, 2 baruri, 7 staruri XXX, 10 animatoare, zilnic peste 6 ore de spectacol (show-uri de gen, prezentari de lenjerie, sesiuni de autografe) precum si lansari de produse. La cea de-a IX-a editie a Eros Show, Sala Polivalenta este in totalitate renovata, organizatorii garantand o atmosfera de exceptie.

EROS SHOW - cel mai fierbinte eveniment al capitalei!

Eros Show 2012 se anunta plin de surprize. Va vor astepta invitati internationali din America de Nord (SUA & Canada), America de Sud (Brazilia), Rusia si Ungaria.

Le-ai vazut? Ti-au incins imaginatia? Intalneste-le!

Invitata de onoare Eros Show 2012: IVANA SUGAR  din RUSIA.

Cunoscuta si sub pseudonimele Camille, Ivanna Summer sau doar Sugar, Ivana a aparut in peste 60 de filme pentru adulti desi are doar 20 de ani. Pe Ivana o puteti vedea filme ale studiourilor New Sensations, Digital Sin, Teen Dorado, Sinful Picture, Cherry Vision, 21Sextury, cel mai recent film al rusoaicei fiind Angel Perverse 24. Ivana este in acest moment una dintre preferatele producatorilor XXX, tanara actrita fiind invitata si la Venus Berlin in anul 2011.

Pana o veti admira si atinge la Eros Show 2012, pe BERNICE din UNGARIA o puteti „savura” in peste 100 de siteuri cu continut adult. Cele mai recente filme in care o puteti admira pe Bernice sunt: Angel Perverse 24, Slutty Girls love Rocco 4 sau Hardcore Vibes 3. Daca nu o gasiti sub numele de Bernice incercati si Berinice sau Bernice Wetandpuffy acestea fiind doar 2 dintre alias-urile folosite de vedeta. Bernice poate fi admirata si pe coperta 1 By Day, House of Taboo, Evas Garden, Euroteen Erotica, Hands on Hardcore etc.

Vedeta filmelor pentru adulti din UNGARIA, AVRIL SUN si-a inceput cariera in modeling dupa care a intrat in industria filmelor pentru adulti. Filmografia actritei este foarte bogata si cuprinde peste 20 titluri filmate pentru cele mai importante studiouri de productie din Europa. Pe Avril Sun o puteti admira si pe site-ul personal www.naughtyavrilsun.com, actrita declarand ca e mandra sa lucreze in industria pentru adulti.

Trupa de dans erotic a Alinei Plugaru, EROTIC DREAMS SHOW si-a facut debutul in forta la inceputul anului trecut in cluburile bucurestene. Vedetele Alinei Plugaru vor oferi showuri lesbi incendiare si momente de lap dance barbatilor prezenti la Sala Polivalenta. Din coregrafie nu vor lipsi frisca, apa minerala sau cuburile de gheata iar dansatoarele le promit vizitatorilor momente unice la editia de anul acesta a EROS SHOW.

Dupa ce ati vazut-o la editia din 2011 si 2010 ale Eros Show, Deea, fata de la miezul noptii vine anul acesta la Eros Show cu propria trupa de dans erotic: DEEA DANCE. Izza si Alexandra, bruneta si blonda de la Deea Dance au sustinut deja zeci de showuri erotice in tara si sunt nerabdatoare sa dezbrace de prejudecati si publicul de la Eros Show!

In incercarea de a va aduce cele mai fierbinti vedete din industria erotica, ne-au fost alaturi in calitate de sponsori cei de MyFreeCams.com – cea mai mare comunitate de webcam si video chat pentru adulti din lume si Cam4. Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati www.myfreecams.ro si www.cam4.com

Pentru detalii suplimentare accesati www.eroshow.ro

Surprizele nu se sfarsesc aici! Vom reveni in curand cu alte noutati fierbinti de la EROS SHOW 2012!

EROS SHOW – locul de joaca al adultilor, 9 – 13 Mai Sala Polivalenta!

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.
W.A. Mozart 6A, ap. 5,
sect. 2, Bucuresti.
Fax: +4021 231 41 56

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/premium-expo/invitati-de-pe-4-continente-la-eros-show-2012