Prin Programul Operatonal Regional 2007-2013 se finanteaza modernizarea activitatii de tiparire prin asimilarea de noi tehnologii in cadrul SC INTER-PRINT SRL

Bacau - 15 septembrie 2009

Comunicat tip General in Administratie Publica

SC INTER-PRINT SRL, cu sediul in Bacau, judetul Bacau, in calitate de beneficiar, a incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2007-2013, si cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul operational Regional 2007-2013, in data de 12.05.2009, in cadrul domeniului major de interventie 4.3, contractul pentru proiectul cu titlul 'Modernizarea activitatii prin asimilarea de noi tehnologii'.

Proiectul are valoarea eligibila de 1.056.176, 10 lei si este cofinantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Regional 2007-2013, axa prioritara 4 'Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local'.
Obiectivul principal al acestui proiect consta in cresterea competitivitatii si productivitatii INTER-PRINT, prin achizitionarea de noi tehnologii si crearea de noi locuri de munca.
SC INTER-PRINT SRL va achizitiona o noua tehnologie (echipament pentru tiparire flexografica), prin intermediul careia va creste competitivitatea si productivitatea firmei. Noul echipament va permite firmei INTER-PRINT sa isi diversifice gama de produse si sa castige un nou segment de piata. Prin proiect vor fi create 6 noi locuri de munca pentru populatia din regiune.
Perioada de implementare a activitatilor finantate prin Contractul de finantare pentru domeniul de interventie 4.3 'Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor' se va incheia in data de 12 noiembrie 2009.
Pentru orice fel de informatii nu ezitati sa ne contactati: tel./fax 0234547285, e-mail: inter_print@yahoo.com. Pentru mai multe informatii despre POR accesati: www.inforegionordest.ro sau www.inforegio.ro.

Despre Primaria Dimitrie Cantemir

SC INTER-PRINT SRL
SC INTER-PRINT SRL, tel./fax 0234547285, e-mail: inter_print@yahoo.com.
silvia.poinaru@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-dimitrie-cantemir/prin-programul-operatonal-regional-2007-2013-se-finanteaza-modernizarea-activitatii-de-tiparire-prin-asimilarea-de-noi-tehnologii-in-cadrul-sc-inter-print-srl