Asociaţia „Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007” continuă întâlnirile de lucru

Sibiu - 23 iulie 2004

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Primele trei întâlniri se desfăşoară vineri, luni şi marţi, şi sunt dedicate instituţiilor de cultură, de presă şi respectiv din turismul sibian.

Asociaţia Sibiu - Capitală Culturală Europeană începe vineri o nouă serie de întâlniri de lucru pentru organizarea programului cultural pentru 2007.
Vineri, 23 iulie, la ora 12, Asociaţia invită la sala 100 a Primăriei toate instituţiile şi asociaţiile culturale interesate să depună proiectele pe formularul tip, cu peste 60 de rubrici. Reprezentanţii din Sibiu şi din Luxemburg au căzut de acord să folosească un formular comun de înscriere a proiectelor. Acest formular va fi înmânat reprezentanţilor instituţiilor culturale în cadrul întâlnirii de vineri.
„Şi cei care au depus proiecte până acum sunt chemaţi să participe la întâlnire, pentru a redacta proiectele pe structura formularului tipizat”, a arătat primarul Klaus Johannis în conferinţa de presă de joi.
Cea de-a doua întâlnire de lucru este dedicată presei sibiene şi va avea loc luni, 26 iulie, de la ora 12, tot în sala 100 a Primăriei. Această întâlnire va aduce la masa discuţiilor conducătorii şi reprezentanţii instituţiilor de presă, precum şi ai editurilor sibiene.
La cea de-a treia întâlnire sunt invitaţi reprezentanţii turismului sibian care consideră că pot şi care doresc să fie parte în proiectul anului 2007. Reprezentanţii firmelor de turism sunt invitaţi să participe la întâlnirea de marţi, 27 iulie, de la ora 11, în sala 100 a Primăriei. Sunt invitaţi reprezentanţi ai Asociaţiei Turismul Sibian, ai tuturor agenţiilor de turism, ai hotelurilor, pensiunilor, ai asociaţiilor şi ONG-urilor care au legătură cu turismul sibian, indiferent că fac sau nu parte din asociaţie.

Despre Primaria Municipiului Sibiu

Biroul de presa al Primariei Sibiu
0269.208.800
press@primsb.ro