Costume de mire Norberto Collection

Satu Mare - 28 iulie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Retail

Live site

In acest an costumele brodate sunt la mare cautare. Intr- o gama eleganta de culori, cu siguranta cel putin o varianta fi pe placul majoritatii barbatilor care doresc sa se simta perfect in aceasta zi speciala din viata lor – ziua in care se casatoresc.

Costume de mire Norberto Collection 2014

Costume de mire Norberto Collection 2014

Mai ai putin si se apropie ziua in care vei fi mire iar vestimentatia iti da batai de cap? Nimic mai simplu Norberto Collection are solutia perfecta pentru orice constitutie ai avea.

Producem o gama variata de costume de barbati, cum sunt costume de ocazie, costume slim-fit sau brodate, chiar si costume clasice in diferite variante de culori si modele.

Miresele vor fi incantate de costumul de mire Norberto Collection, indrazneste sa il porti si te vei simti in largul rau chiar daca ai emotii :)

Costumele Norberto Collection sunt alegerea potrivita atat pentru ziua in care esti mire cat si pentru orice alta ocazie care necesita eleganta dar in acelasi timp si confort.

Confortul este una dintre prioritatile cele mai importante in realizarea costumelor noastre, fiindca un costum comod transmite libertate celui care il imbraca si deci va fi o persoana cu buna dispozitie.

Despre Primul Zambet

Brandul Norberto Collection este în totalitate un brand autentic românesc, care este prezent de peste un deceniu pe piaţa costumelor de calitate. Colecțiile și varietatea mărcii Norberto sunt cunoscute și peste granițele României, tocmai pentru faptul că suntem întotdeauna la curent cu noutățile și schimbările modei internaționale, în special celei din Italia, astfel garantând succesul celui care poartă costumele noastre, fie în business, fie în viața de zi cu zi sau ocazii speciale.