Paltoane marca Norberto Collection

Satu Mare - 29 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Live site

Numaratoarea inversa pentru pregatirea noilor modele de paltoane, geci si scurte a inceput!

Paltoane Norberto Collection

Paltoane Norberto Collection

Desi ne aflam în toiul verii, sa nu uitam faptul ca va urma si sezonul rece. Pentru producatori, numaratoarea inversa pentru pregatirea noilor modele de paltoane, geci si scurte a inceput.

Ca si in anii precedenti, Norberto Collection va va surprinde cu siguranta cu cele mai noi modele care se vor regasi si in magazinele metropolelor internationale. Fiind atenti la fiecare detaliu în conceperea noilor modele de paltoane pentru barbati, în mod sigur o sa gasiti ceea ce va reprezinta, indiferent de varsta.

Atat paltoanele cat si scurtele pentru barbati, trebuie sa va confere un confort sporit. În afara de confort trebuie sa fie si calduroase. Acest aspect este asigurat de catre cele mai noi tipuri de stofe sau materiale matlasate.

O alta categorie de paltoane sunt paltoanele casual pentru barbati. Acestea pot fi cu un singur rand de nasturi sau cu fermoar. Cele cu doua randuri de nasturi se gasesc de obicei în varianta cu patru sau sase nasturi. Oricare ai alege trebuie sa se armonizeze cu personalitatea purtatorului.

Tinerii prefera paltoanele cu gluga, care pentru ei sunt mai practici. Cand nu e rece paltonul se poate purta descheiat ceea ce va evidentia costumul sau cravata purtata dedesubt. Cand e rece poti purta un fular in jurul gatului ridicand gulerul la haina astfel protejandu-va de frig.

Paltonul pentru barbati este preferat de catre oameni de afaceri care o poarta zi de zi. Un palton sau o scurta de barbati cu un croi elegant confectionat din stofa si lana de calitate buna va fi haina care ii va face pe barbati eleganti si remarcati. Iar paltonul casual care se remarca prin liniile sale cambrate, astfel conferand un aspect foarte elegant.

Fie vorba despre un palton clasic sau palton casual, fie vorba despre o scurta sau geaca, un lucru este sigur: este obligatoriu sa ai una în garderoba, de preferinta de la Norberto Collection.

Despre Primul Zambet

Sub brandul Norberto Collection sunt produse costume business, costume clasice, smokinguri, costume pentru miri, costume slim fit (cambrate), costume de ocazii, sacouri pentru tineret (cu cotieră), pantaloni clasice, pantaloni conic slim, paltoane și scurte. Pentru modelele noi de costume de bărbaţi şi paltoane 2014 însă vă rugăm să solicitați catalogul, din motive lesne de înţeles. Purtând un costum Norberto, aveţi garanţia succesului!