Good Residence anunta inceperea constructiilor pentru inca 100 de case noi

BUCURESTI - 13 ianuarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Constructii, IT&C, Media / Publicitate, Internet, Imobiliare

Live site

Oficialii celor mai mari ansambluri rezidentiale de case noi din nordul Bucurestiului, Good Residence, au anuntat ca anul acesta se vor mai construi inca 100 de locuinte noi. Complexurile Good Morning si Good Afternoon Residence, aflate in zona Corbeanca, sunt reprezentate exclusiv de catre agentia noastra, Private Broker.

Good Residence Corbeanca

Datorita succesului avut si cererii clientilor, in Good Residence se vor mai construi inca 100 de case noi in 2014. Ansamblurile pe care agentia noastra, Private Broker, le reprezinta in exclusivitate sunt cele mai mari si cele mai bine vandute complexuri noi din nordul Bucurestiului, construite pe timp de criza.

Robert Sirbu

Ansamblurile rezidentiale case din Corbeanca, Good Residence reprezinta definitia succesului in imobiliare. In ultimii 3 ani, aici s-au construit peste 250 de case noi, toate vandute. Datorita cererii foarte mari din partea clientilor, oficialii ansamblurilor au anuntat extinderea acestora, cu peste 100 de locuinte.

Good Residence a reinventat casa pe parter, foarte iubita de catre romani

Good Residence a reinventat casa pe parter, foarte iubita de catre romani. Avantajele unei astfel de locuinte sunt multiple.

In primul rand, gradul de intimitate este superior unei constructii cu etaj. Cu alte cuvinte, locatarii unei case pe parter simt cu adevarat ca locuiesc la casa, intr-un cadru mult mai compact si ergonomic. De asemenea, si nivelul de functionalitate este mai mare.

Apoi, un alt avantaj al unei case dispuse doar pe parter este nivelul de rezistenta sporit in caz de cutremure. Spre exemplu, locuintele din ansamblurile rezidentiale din Corbeanca, Good Morning si Good Afternoon Residence, sunt construite in regim clasic: structura de beton si zidarie de caramida.

Datorita elasticitatii structurii, absorbtia undelor seismice este superioara altor tipuri de sisteme constructive, astfel ca locuintele din beton si zidarie de caramida pot rezista la cutremure de magnitudine foarte mare, de peste 8 grade pe scara Richter. In plus, durata de viata a caselor este mai mare fata de cele construite din lemn sau cele cu etaj.

Case de la 74.900 de euro, in ansamblurile Good Residence

Oferta de case noi din ansamblurile Good Residence este variata. Preturile incep de la 74.900 de euro, pentru locuinte de 4 camere, 130 metri patrati si ajung pana la 149.900 de euro, pentru locuinte foarte spatioase, de 180 metri patrati si cu teren de 705 metri patrati. In total, sunt disponibile 8 modele de case noi.

Despre Private Broker

Ansamblurile Good Residence, din Balotesti, sunt printre cele mai cunoscute si apreciate complexuri rezidentiale din nordul Bucurestiului. Aici au fost construite in ultimii doi ani si jumatate, aproximativ 250 de case, dintre care mai sunt disponibile doar circa 20.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/private-broker/good-residence-anunta-inceperea-constructiilor-pentru-inca-100-de-case-noi