GamesLine.ro a castigat premiul I IT&C la Gala Premiilor e-Commerce 2011

BUCURESTI - 23 noiembrie 2011

Comunicat tip General in IT&C

GamesLine.ro a castigat pentru a doua oara consecutiv locul I la categoria IT&C in cadrul GPeC 2011. Evenimentul a avut loc pe 22.11.2011 la Crystal Palace Ballrooms si a reunit in aceeasi sala, atat specialisti din domeniul e-Commerce cat si magazine online, participante sau nu in competitie.

LOCUL 1 IT&C

LOCUL 1 IT&C

Dupa ce a castigat in 2010, la doar 6 luni de la lansare, premiul pentru cel mai bun magazin online din categoria IT&C, GamesLine.ro a reusit sa treaca si anul acesta prin cele 3 etape de jurizare, cu mult mai dure fata de ce se intampla in editiile precedente GPeC.

Academia de e-Commerce si-a deschis portile pe 11 aprilie 2011 cand au inceput inscrierile, iar la scurt timp GamesLine a devenit magazin certificat Trusted dupa mici modificari impuse de juriu. Pe 22 noiembrie Gala s-a incheiat cu un rezultat pozitiv, acestia clasandu-se pe locul I in categoria lor.

"Este o onoare pentru noi sa primim acest premiu. Acesta reprezinta recunoasterea efortului nostru de a oferi servicii de calitate si de incredere clientilor GamesLine.ro. Si noi ne-am lovit de probleme cu anumite magazine online si facem tot posibilul sa evitam orice eroare, de aceea retinut toate sfaturile juriului. Avem in plan ca in 2012 sa ii oferim magazinului GamesLine.ro "haine" noi cu o platforma construita dupa criteriile GPeC si Trusted. Speram ca in scurt timp efectul acestei Gale sa se masoare in cresterea increderii consumatorilor in comertul electronic romanesc"

Taguri: galagameslinegpec 2011GPeCtrustedcastigator