Conferinta de Mediu

Locul desfasurarii: HOTEL CONTINENTAL

Organizator: PROACTIVE COMMUNICATION

Conferinta de Mediu

Conferinta de Mediu - un eveniment pe care noi l-am initiat din dorinta de a pune fata in fata companiile si autoritatile relevante, cu scopul de a identifica dificultatile intampinate de catre companii in demersurile lor de a se conforma legislatiei de mediu in vigoare;

Oportunitatea acestui prim eveniment a aparut din necesitatea de a constientiza publicul-tinta (companiile) dar si autoritatile publice locale cu privire la intelegerea si aplicarea notiunilor de autorizatie, aviz, acord, autorizatie integrata de mediu, evaluare, bilant de mediu. Urmatoarele evenimente vor dori gasirea de solutii si raspunsuri la alte elemente din domeniu, parte din care vor fi enuntate si in aceasta prima editie.

Participantii vor intelege necesitatea autorizarii, pasii ce trebuie urmati pentru intocmirea dosarului de autorizare, diferentele intre autorizatie, aviz, acord, autorizatie integrata de mediu. De asemenea, reprezentantii Ministerului, Agentiei pentru Protectia Mediului/Garzii de Mediu, consultanti si furnizori de echipamente specifice industriei vor sta la dispozitie pentru oferirea de solutii tehnice la problemele enuntate.

Evenimentul va constitui si un bun prilej pentru partile implicate de a construi un cadru constructiv si consultativ, in care autoritatile de reglementare si control vor explica publicului - companiilor private cerintele lor de conformare, dar vor oferi si lamuriri pentru situatiile ridicate. De asemenea, evenimentul va oferi si oportunitati de networking intre partile interesate.

Data preconizata pentru eveniment este 26 noiembrie, Hotel Continental. Taxa de participare este de 25 euro/persoana fara TVA, incluzand mapele de conferinta, materialele de prezentare, pauze de cafea, gustare si in final un networking cocktail, cu bufet rece/cald si bauturi.

Confirmati interesul dumneavoastra fata de eveniment prin e-mail la office@proactivecommunication.ro sau telefonic la 0723342695, pana la 20 nov. 2008.

Despre PROACTIVE COMMUNICATION

Participare: Intrare libera