Curs autorizat \'Competente antreprenoriale\'

Timisoara - 20 mai 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Proactive Communication din Timisoara are plăcerea de a vă anunţa organizarea cursului autorizat de perfectionare “Competente antreprenoriale”, care se va desfăşura la Timisoara.

Compania Proactive Communication din Timisoara are plăcerea de a vă anunţa organizarea cursului autorizat de perfectionare “Competente antreprenoriale” in 6 module, care se va desfăşura la Timisoara pe parcursul a 170 ore de teorie si 66 ore de aplicatii practice.

Perioada de desfăşurare a cursului va fi: iunie-iulie 2009.

Continutul cursului:

Modulul 1 – Antreprenorul si crearea strategiei firmei
Modulul 2 - Finantele firmei
Modulul 3 - Marketing
Modulul 4 – Tehnici şi metode de conducere a proceselor de productie
Modulul 5 – Managementul performanţei
Modulul 6 – Leadership şi management

Notă: Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesională a adulţilor costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce (după caz) din impozitul pe profit sau pe venit al firmei.
Conform prevederilor Legii nr. 76/2002, angajatorii pot acoperi 50% din costurile acestor cursuri, pentru 20% din angajaţi, prin alocaţii financiare nerambursabile acordate de ANOFM din fondul de şomaj. Subvenţiile se acordă pe baza unui plan de formare profesională însotit de documente justificative.

Aplicaţiile practice vor constitui baza realizării unui proiect individual pe care participanţii îl vor susţine în cadrul examenului final de certificare, în prezenţa reprezentanţilor CNFPA.

Despre Proactive Communication

Formularul de inscriere poate fi solicitat direct organizatorilor la adresa office@proactivecommunication.ro.

office@proactivecommunication.ro
paul@proactivecommunication.ro
office@proactivecommunication.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/proactive-communication/curs-autorizat-competente-antreprenoriale