NO MORE WOLF AT THE DOOR – o campanie Probitas la Expo Security 2010

BUCURESTI - 23 aprilie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Probitas, companie specializata in sisteme de comunicatii si tehnologia informatiei, sisteme de securitate si instalatii electrice va asteapta la Targul International “Expo Security 2010”, eveniment de referinta pentru industria sistemelor de securitate, , alarmare si protectie civila contra incendiilor si dezastrelor. Probitas invita in perioada 26-29 aprilie, toti vizitatorii interesati de solutii revolutionare de securitate fizica la standul nr 6, pavilionul 18 pentru sesiuni demonstrative, prezentari si premii.

NO MORE WOLF AT THE DOOR – o campanie Probitas la Expo Security 2010

“Probitas isi pune in aplicare misiunea sa de a garanta siguranta, stabilitatea si durabilitatea mediului in care isi desfasoara activitatea. Vrem sa ajungem cat mai aproape de cei care pot lua decizii in ceea ce priveste siguranta mediului de afaceri, vrem sa subliniem importanta sentimentului de siguranta dar si beneficiile implementarii unor astfel de sisteme, de aceea orice vizitator interesat va beneficia de o sesiune demonstrativa in care poate vedea live beneficiile fiecarei solutii dezvoltate de noi ” declara Radu Chiose, Director Executiv, Divizia de Instalatii Electrice si Securitate.

Prezenta Probitas la Expo Security 2010 urmareste conceptul campaniei “No more Wolf at the door” lansate la Cisco Expo 2010. Probitas va demonstra prin prezentari, sesiuni de demo pe echipamente, capabilitatile noilor sistemelor de securitate fizica si supraveghere video. Cei mai atenti ascultatori ai prezentarilor si sesiunilor demo vor fi premiati.Tehnicienii Probitas stau la dispozitia publicului, prezentarile fiind axate pe noile functionalitati ale unor sisteme prezentate in premiera.

Campania ‘No more wolf at the door” doreste sa va arate noi modalitati de eficientizare a activitatii companiei dumneavoastra, de reducere substantiala a pierderilor si implicit a costurilor fie ca vorbim de microintreprinderi, companii mijlocii sau multinationale. Pentru toate acestea exista un « lup » care pandeste in spatele unei usi: amenintand securitatea locatiei, a depozitelor, bunurilor, incasarilor dar si a angajatilor. “No more wolf at the door” dezvaluie modalitatile prin care afacerile pot fi protejate de orice fel de amenintari externe si interne. Va asteptam asadar, sa faceti cunostiinta cu noile descoperiri in domeniul securitatii, cu cele mai eficiente solutii si va garantam un training live, gratuit oferit de specialistii nostri, chiar la stand.

Despre Probitas

Despre Probitas – Este una dintre companiile de referinta pe piata sistemelor de securitate, a instalatiilor electrice de joasa tensiune, automatizarilor precum si a sistemelor de comunicatii si tehnologia informatiei. Oferind solutii integrate si complete pentru cladiri de birouri, cladiri industriale, centre comerciale, dar si resedinte private, Probitas isi mentine serviciile la standardele cele mai inalte utilizand echipamente ale producatorilor de top din domeniu, printre care se numara: Cisco, Microsoft, VMware, HP, Dell, APC, Bosch, Schneider Electric, GE Security Nexans,

Alina Roibu
0742148033

alina.roibu@probitas.ro