Probitas castiga Premiul „Excelenta in Tehnologie - Securitate Fizica” la Summit-ul Partenerilor Cisco

BUCURESTI - 30 iunie 2010

Comunicat tip General in Tehnologie

Compania Probitas are onoarea sa anunte ca este castigatoarea Premiului pentru Excelenta in Tehnologie - Securitate Fizica. Cisco si-a anuntat partenerii castigatori in cadrul reuniunii anuale a partenerilor din San Francisco.

Obiectivul Summitului Partenerilor Cisco este recunoasterea meritelor partenerilor ce implementeaza cele mai bune practici de afaceri recomandate de Cisco tuturor partenerilor sai. Categoriile includ: practici inovative, implementari de succes, programe unice, solutionari ale problemelor si politici de vanzari. Castigatorii sunt selectionati de o comisie formata din manageri ai partenerilor internationali dar si locali.

''Este o onoare si un privilegiu sa nomalizam compania Probitas castigatoare la Summitul Partenerilor Cisco” declara Keith Goodwin, vicepresedinte senior Cisco Worlwide Channels. “Premiul pentru Excelenta in Tehnologie - Securitate Fizica recunoaste si subliniaza performantele si realizarile Probitas, partener remarcabil al Cisco in 2009”

“Acest premiu demonstreaza forta parteneriatului nostru cu Cisco” spune Alexandru Zamfir manager al diviziei IT&C Probitas, adaugand: “Probitas este o companie bine plasata pe piata din Romania. Si-a asumat o crestere rapida, furnizand clientilor sai cea mai buna experienta in utilizarea sistemelor de Securitate Fizica Cisco, sisteme ce micsoreaza costurile si cresc productivitiatea”

Premiile Summitului Partenerilor Cisco sunt oferite la trei niveluri: regional, local si global. Premiile oferite in cadrul Summitului Partenerilor Cisco reflecta performantele laudabile ale partenerului premiat intr-o anumita piata.

Despre Probitas

Probitas este una dintre companiile de referinta pe piata sistemelor de securitate, a instalatiilor electrice de joasa tensiune, automatizarilor precum si a sistemelor de comunicatii si tehnologia informatiei. Oferind solutii integrate si complete pentru cladiri de birouri, cladiri industriale, centre comerciale, dar si resedinte private, Probitas isi mentine serviciile la standardele cele mai inalte utilizand echipamente ale producatorilor de top din domeniu, printre care se numara: Cisco, Microsoft, VMware, HP, Dell, APC, Schneider Electric, 3M, Bosch s.a. Certificarile obtinute de la parteneri precum: Cisco, Microsoft, Vmware, Bosch, Nexans intaresc pozitia de lider al pietei.

Alina Roibu
alina.roibu@probitas.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/probitas/probitas-castiga-premiul-excelenta-in-tehnologie-securitate-fizica-la-summit-ul-partenerilor-cisco