Probitas la Cisco Expo 2010: “No more wolf at the door”

BUCURESTI - 22 martie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Probitas, companie specializata in sisteme de comunicatii si tehnologia informatiei, sisteme de securitate si instalatii de joasa tensiune a lansat la Cisco Expo 2010 campania „No more wolf at the door”. Anul acesta Probitas a fost distinsa de catre Cisco cu premiul „Partenerul Anului pentru Tehnologii Emergente”. Prezenta la Cisco Expo 2010 a fost premiata cu locul II pentru cel mai frumos stand, locul I ocupandu-l Romtelecom.

Probitas la Cisco Expo 2010: “No more wolf at the door”

Cisco 2010 a adus in atentia publicului prezent solutii care revolutioneaza procesele comunicationale si de securitate din institutii, cresc eficienta si reduc costurile implementend tehnologii de ultima generatie. Solutiile expuse la Cisco 2010 urmaresc rezolvarea problemelor in cel mai eficient mod, raspunzand mai rapid cerintelor pietei, creand relatii de durata cu clientii si cu partenerii. Probitas a participat la Cisco Expo prezentand solutii inovatoare din domeniul Physical Security, imparatasind viziunea Cisco: transformarea modului in care oamenii si companiile comunica in modul cel mai eficient.

“Prezenta la Cisco Expo 2010 a venit ca un act natural, Probitas si Cisco impartasind aceleasi valori si misiune. Misiunea Probitas este sa garanteze siguranta, stabilitatea si durabilitatea mediului in care lumea evolueaza rapid. Cisco furnizeaza solutiile care asigura stabilitate, siguranta, securitatea iar Probitas implementeaza prin echipa serioasa, responsabila, dinamica si flexibila pe care am construit-o in cei 9 ani de activitate, astfel parteneriatul dintre noi si Cisco are ca scop ultim beneficiile clientului” declara Alexandru Zamfir, IT&C Division Director Probitas.

Prezenta Probitas la Cisco 2010 a urmarit conceptul campaniei “No more Wolf at the door”. Probitas a aratat pe larg vizitatorilor la stand cu prezentari, sesiuni de demo pe echipamente si concursuri cu premii. Prezentarile, axate pe functionalitati noi pline de beneficii, tehnicienii Probitas stand la dispozitia publicului, au demonstrat capabilitatile fiecarei solutii.

Campania ‘No more wolf at the door” doreste sa atraga atentia asupra pericolelor la care se expun companiile fie ca sunt microintreprinderi, companii mijlocii sau multinationale, pentru toate acestea exista un « lup » care pandeste in spatele unei usi: amenintand securitatea locatiei, a depozitelor, bunurilor, incasarilor dar si angajatilor. Prezentarea Probitas “No more wolf at the door”, dezvaluie modalitatile prin care afacerile pot fi protejate de amenintari externe si interne.

Despre Probitas

Despre Probitas – Este una dintre companiile de referinta pe piata sistemelor de securitate, a instalatiilor electrice de joasa tensiune, automatizarilor precum si a sistemelor de comunicatii si tehnologia informatiei. Oferind solutii integrate si complete pentru cladiri de birouri, cladiri industriale, centre comerciale, dar si resedinte private, Probitas isi mentine serviciile la standardele cele mai inalte utilizand echipamente ale producatorilor de top din domeniu, printre care se numara: Cisco, Microsoft, VMware, HP, Dell, APC, Schneider Electric, 3M, Bosch s.a. Garantia calitatii serviciilor Probitas este reprezentata de certificarile Cisco cu titulatura “Cisco Premier Certified Partner”, “Cisco Video Surveillance Authorized Technology Provider”, “Express Unified Communications Specialized Partner” si Microsoft “Certified Partner”.

Alina Roibu
0742148033
alina.roibu@probitas.ro