Social Media Expert SMU Elite – sa o cunoastem pe Teodora

Cluj-Napoca - 23 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Live site

Teodora Seleș este un social media expert ce se concentreaza pe utilizarea noilor tehnologii pentru a genera vanzari directe, promovare online, relatii cu publicul, si totodata pentru a oferi o extindere a pietei pentru brand-urile ce inca nu sunt recunoscute la nivelul dorit.

Teodora Seles

Teodora Seles

 În viitor afacerile vor fi de două feluri – pe Internet sau deloc. 

Bill Gates

Multi se intreaba daca chiar exista un astfel de lucru ca un expert in social media. Se pare ca sunt atat de multi oameni care pretind expertiza, incat cu greu poti identifica acea persoana care chiar cunoaste toate "dedesubturile" acestui domeniu.

Ca si telefoanele, e-mailurile si alte sisteme asemanatoare, folosirea profitabila a retelelor sociale presupune aplicarea noilor tehnologii la problemele existente in ceea ce priveste importanta existentei in mediul online a unei afaceri.

O reusita in social media nu presupune cumpararea de anunturi si postarea de link-uri. Poate fi mult mai profitabil atunci cand va angajati intr-un plan care se potriveste cu obiectivele dumneavoastra si cand exista modalitati de a anticipa si masura rezultatele, astfel incat business-ul dumneavoastra sa cunoasca notorietatea pe care o cautati.

Teodora Seleș este un social media expert ce se concentreaza pe utilizarea noilor tehnologii pentru a genera vanzari directe, promovare online, relatii cu publicul, si totodata pentru a oferi o extindere a pietei pentru brand-urile ce inca nu sunt recunoscute la nivelul dorit. Marketing-ul traditional nu este de ajuns pentru a obtine rezultate excelente in ceea ce priveste promovarea brandului detinut. Compania dumneavostra poate, prin intermediul retelelor sociale si a unui expert in social media, sa ajunga in ochii unui numar mult mai mare de potentiali clienti si sa primeasca feedback gratuit de la clientii actuali.

Teodora finalizand un curs complex axat pe Social Media Marketing cu una dintre cele mai consacrate persoane in domeniu din America - Rachel Pedersen, se poate lauda cu o evolutie exceptionala si rezultate pe masura in urma cunostintelor dobandite. Cursul se numeste SMU (Social Media United), un curs in urma caruia Teodora este acum specializata in crearea si implementarea unor strategii intense de social media pentru un rezultat puternic si in urma caruia face acum parte si dintr-un grup de alti 1000 de specialisti in domeniu care au parcurs acest curs.  Alaturi de Rachel Pedersen, Teodora Seleș a aprofundat si tainele campaniilor platite pe Facebook, in urma finalizarii cursului SMU Elite, ramura avansata a primului curs.

Puterea social media se afla la cei care folosesc instrumente potrivite. Cu o experienta de peste 3 ani si numerosi clienti care o recomanda, Teodora este persoana pe care doresti sa o ai alaturi pentru ca afacerea ta sa beneficieze de promovarea pe care o merita, devenind astfel una de succes.   

 

De ce sa consulti un expert in social media?

Timp de secole afacerile au fost promovate prin "viu grai" de la o persoana la alta. Dorinta noastra de a cumpara de la cei pe care ii cunoastem, de la persoane pe care le consideram de incredere, precum si dorinta de a fi tratati in mod corect nu s-a schimbat. Cu toate acestea, secolul al XX-lea a adus inovatii in randul celor care detin anumite branduri, care le permit sa isi promoveze corespunzator afacerile, sporind astfel sansele acestora de a fi cunoscute.

Social media ne ofera ocazia de a ajunge la publicul larg in moduri pe care nu ni le-am imaginat niciodata, prin practici de marketing puse in aplicare de experti in social media, cum este Teodora. Obtineti acele lucruri de care aveti nevoie pentru a va promova eficient site-ul, si respectiv, a obtine vanzari, prin angajarea unui expert in social media.

 

 

Date de contact:

Telefon: 0747-560-442

Website: https://teodoraseles.com/

Despre ProDigitalMedia.ro

Pro Digital Media este o companie romaneasca care ofera solutii complexe de SEO, webdesign, copywriting, managementul reputatiei, precum si orice fel de promovare pe internet si in afara lui. Punem accentul doar pe livrarea de servicii de calitate care ajuta in mod direct la dezvoltarea si cresterea profitului afacerii dumneavoastra.