Waterboyz aduce un nou produs în Romania

Constanta - 29 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Tehnologie

Live site

Waterboyz lanseaza un nou produs pe piata romaneasca – cuburi magice 3D magnetice – menit sa ii incante atat pe cei cei mici, cat si pe cei mari.

Cuburi magice magnetice 3D

Cuburi magice magnetice 3D

Aceste cuburi sunt disponibile in mai multe culori si sunt cu adevarat “magice” datorita posibilitatilor nelimitate in care copiii le pot folosi, pentru a construi diferite obiecte. Un set de cuburi magice 3D magnetice contine 100 de bucati de cuburi, colorate in nuante contrastante, precum roz cu negru, galben cu gri, bleumarin cu bej, albastru cu alb sau portocaliu cu bej.

Setul de cuburi magice 3D magnetice este ideal pentru locurile de joaca de la gradinite, magazine, hoteluri si restaurante. Copiii le vor indragi si vor adora sa construiasca turnuri, casute, corturi si orice alt obiect preferat, in timp ce vor socializa intre ei si se vor distra de minune.

Datorita faptului ca sunt magnetice, aceste cuburi sunt usor de folosit chiar si de copiii mai mici, care sunt mari impatimiti ai jocurilor de constructie.

Alte produse cu care Waterboyz ii bucura pe cei mici

Acest set de cuburi magice 3D lansat de Waterboyz nu este singurul produs cu care firma constanteana aduce un zambet pe chipul copiilor si al parintilor, deopotriva. In produsele lor gasiti tot ce aveti nevoie pentru a amenaja un loc de joaca in interior sau in exterior.

Puteti alege dintre tobogane gonflabile si locuri de joaca gonflabile, locuri de joaca modulare de interior, panouri interactive, trambuline sau curse cu obstacole. Toate acestea fac deliciul unor locuri de joaca de poveste, din care copiii nu vor mai dori sa plece.

Ce locuri de joaca va puteti amenaja cu Waterboyz?

Din anul 2011 pana astazi Waterboyz pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse si servicii, adaptate nevoilor tuturor copiilor. Astfel, ofera amenajari locuri de joaca de interior si exterior, echipamente aqua fitness, patinoare sintetice, echipamente gonflabile de orice tip, carusele, aventura parc, casa groazei, trenulete, cinema si echipamente pentru targuri si balciuri.

Amenajarea locului de joaca este realizata in intregime de echipa Waterboyz, care va vine in ajutor atat cu consultanta, cat si cu proiectare, executie si montaj. Daca va lasati pe mana echipei entuziaste Waterboyz, locul de joaca la care visati este pe maini bune, iar rezultatul obtinut va fi unul pe gustul tuturor.

Waterboyz este ca o gura de aer proaspat pe piata locurilor de joaca, datorita profesionalismului de care dau dovada si a gamei diversificate de produse si servicii cu care vin in intampinarea clientilor lor. Indiferent de tipul de loc de joaca de care aveti nevoie, acesta va arata spectaculos, cu o nota de originalitate, insa respectand toate normele de siguranta, pentru ca cei mici sa se poata juca cu placere, dezvoltandu-si creativitatea si abilitatile sociale, si cel mai important, pentru a se distra de minune.

Descoperiti noul produs lansat de Waterboyz – setul de cuburi magice magnetice 3D – cat si celelalte produse aflate in gama lor, care transforma orice loc de joaca banal intr-un taram magic al copiilor, de unde nu vor mai dori sa plece.

Despre ProDigitalMedia.ro

Pro Digital Media este o companie romaneasca care ofera solutii complexe de SEO, webdesign, copywriting, managementul reputatiei, precum si orice fel de promovare pe internet si in afara lui. Punem accentul doar pe livrarea de servicii de calitate care ajuta in mod direct la dezvoltarea si cresterea profitului afacerii dumneavoastra.