Waterboyz la Start up Nation 2020

BUCURESTI - 31 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Tehnologie, HoReCa

Live site

Waterboyz se inscrie intr-o noua sesiune de start-up unde isi propune sa dea nastere unor noi concepte si provocari.

insula copiilor waterboyz

insula copiilor waterboyz

Waterboyz este renumita pe piata de afaceri la cheie drept una dintre cele mai productive si profitabile branduri. Au aparut pe piata cu zeci de ani in urma, descoperind alaturi de utilizatorii din intreaga lume pasiunea pentru jocuri si joaca. Aceasta s-a transfrmat in scurt timp intr-una din cele mai bune afaceri profitabile, fiind in prezent unul dintre cei mai mari distribuitori de masinarii electrice si electronice, in materie de aparate de jocuri diverse.

Waterboyz se inscrie astfel intr-o noua sesiune de start-up unde isi propune sa dea nastere unor noi concepte si provocari.

 

De pilda, Waterboys s-a transformat intr-o companie de top care ofera antreprenorilor din intreaga lume, acum si in Romania, o serie de activitati practice si distractive pe care oamenii le adora.

Ca si pana acum, prin start-up nation 2020, Waterboys isi propune sa continue misiunea de a sprijini proiecte noi si minunate, pe care sa le transforme in afaceri de succes. Asadar, pentru toti cei care au visat pana in prezent sa-si conduca propria afacere, acum este un moment cheie pentru dezvoltarea personala si profesionala.

 

De ce sa aplici pentru Start-up Nation 2020

 

In primul rand, joca este un pas foarte important in dezvoltarea copiilor. Dar stim cu totii cat de moderni sunt cei mici si mai ales, cat de imprevizibili. Nu le scapa nimic, cu atat mai putin jocurile Waterboyz, jocurile care actualmente sunt jucate de o societate intreaga, atat de copii, cat si de tineri sau adulti.

Astfel, putem trage concluzia ca prezenta unor locuri de joaca este extrem de necesara. Dar crearea lor nu poate fi realizata oricum, ci intr-un mod controlat, respectand anumite standarde si, bineinteles, cerintele celor mici, care sunt de fapt cei mai puternici consumatori. Insa nu numai!

 

Prin Start Up Nation se ofera fonduri speciale nerambursabile in vederea conceperii unor noi proiecte si/sau afaceri, precum amenajarea unor locuri de joaca sigure si interactive pentru copiii si tinerii din intreaga tara.

Daca ai o afacere care stagneaza si vrei sa ai parte de un imbold, inscrie-te la Start-up Nation! Daca vei sa transformi copilaria si joaca intr-un mediu interactiv pentru orice categorie de varsta, inscrie-te la Start-up Nation 2020! Daca vrei sa faci parte dintr-un mediu cat mai competitiv cu noi oportunitati de dezvoltare personala, profesionala si financiara, raspunsul este acelasi.

 

Waterboyz sustine implementarea si dezvoltarea afacerilor de profil din Romania, motiv pentru care ei ofera consultanta specializata tuturor celor care vor sa aplice pentru astfel de proiecte inedite. Prin intermediul lor se vor dobandi toate cunostintele necesare in vederea conceperii unor locuri de joaca moderne, perfect sigure, avand garantia 100% de evolutie pe piata de afaceri. Astfel, chiar daca ai o afacere la inceput de drum pe care ai dori s-o reprofilezi, fie ca doresti sa-ti imbunatatesti portofoliul actual printr-o noua idee de antreprenoriat, aceasta este solutia ideala.

Mai mult, acum Waterboyz ofera posibilitatea tuturor clientilor contractuali de a solicita plata la termen prin cerere de plata, ceea ce simplifica semnificativ procedura clasica care atribuia clientilor anumite costuri extra in raport cu mediul bancar.

Despre ProDigitalMedia.ro

Pro Digital Media este o companie romaneasca care ofera solutii complexe de SEO, webdesign, copywriting, managementul reputatiei, precum si orice fel de promovare pe internet si in afara lui. Punem accentul doar pe livrarea de servicii de calitate care ajuta in mod direct la dezvoltarea si cresterea profitului afacerii dumneavoastra.