WATERBOYZ - Sandbox iNTERACTIV -35% REDUCERE

BUCURESTI - 30 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Tehnologie, Retail

Live site

SANDBOX

Sandbox-ul interactiv a fost dezvoltat de o echipa de ingineri software. Acest program interactiv pentru Sandbox, este instalat in multe institutii prescolare de diferite tipuri. Creand diverse peisaje in nisip, structura si culoarea se schimba in functie de inaltimea nisipului, si astfel se obtine o imagine realista a naturii, a unui vulcan viu, a apei vii etc. Cele mai interesante modificari grafice sunt implementate in produsul Sandbox – 35% REDUCERE. In mod special nu au fost dezvoltate efecte cu impuscaturi si ucigasi. Marimea depinde de inaltimea carcasei sandbox-ului.Iata din ce este compus un joc interactive Sandbox:

Procesor 3/4 GHz - AMD A4 5300Memorie SSD 60/4 GBLicenta OS Win 10 Rezolutie imagine 1024х768 pix.iesire Proiector 4500 lumeni pentru camere luminoase.Putere sonora 20 W (2 × 10 W) StereoDetectie simultana a utilizatorului – nelimitatsoftware Sandbox + jocuri incluseCarcasa robusta din metal, montare pe tavan, telescopicaCuloare carcasa din oricare din catalogul RALDoua iesiri USB 3.0 pe laterala carcaseiDimensiunea carcasei pentru nisip: de la 0,8x1,1m la 2,1x2,8mInaltimea carcasei pentru nisip 600 mmGreutate masa 40 kg (fara nisip).

Aceasta optiune este destinata instalarii pe tavan. Dimensiunea corpului pentru nisip se va face individual in functie de inaltimea tavanului. Poate fi instalat in mediu uscat, liber, curat. Nu murdareste mainile si hainele si nu lasa urme grase. Culoarea nisipului este obisnuita, nu contine praf si nu este necesara umectarea. Nisipul are proprietati de modelare, fiind ideal pentru mesele de nisip interactive. Transmite o imagine clara si este sigur pentru copii. Are toate permisele de utilizare pentru mesele de nisip interactive.

Ce pot invata si cum se dezvolta copiii cu un Sandbox interactiv?

Copiii pot invata numere si matematica, alfabet si culori, flora si fauna, controlul miscarii tactile a imaginilor interactive, structura Pamantului, studiu de topografie si clima de suprafata, crearea si comportamentul corpurilor de apa, eruptii vulcanice, memorie vizuala si reactie, abilitati motorii fine, perceptia senzoriala, abilitatile de comunicare, construirea muntilor si iazurilor, coloana sonora pentru fiecare joc, schimbarea imaginilor etc.

Ce este Sandbox interactiv?

Sandbox este un echipament modern de jocuri care utilizeaza nisip obisnuit si tehnologii interactive. Imaginea proiectata pe nisip interactioneaza cu miscarile mainii, permitandu-le copiilor sa construiasca diverse peisaje pictate in culori diferite. Adevarata apa pe care au creat-o pe nisip, muntii adevarati facuti de ei, nu ii vor lasa indiferenti nici pe copii, nici pe adulti.

Ce este inclusa in cutia de nisip interactiva?

In Sandbox este inclusa o camera pentru determinarea adancimii obiectelor, un computer, un proiector, software, toate acestea sunt amplasate intr-o carcasa metalica. Datele procesate ale miscarilor mainilor si obiectelor din nisip, sunt modelate pe suprafata imaginii, folosind un program si un proiector. Pe nisip apar texturi reale de apa, munti si multe alte suprafete create din nisip. Cutia de nisip interactiva este oferita ca un dispozitiv separat, iar in forma finita, trebuie sa montezi sistemul pe tavan sau in oricare alt loc potrivit si totul este gata de utilizare.

Unde se aplica sandbox-ul interactiv?

Un sandbox interactiv poate fi utilizat in orice spatii, facilitati de ingrijire a copiilor si centre de divertisment. Restaurantele, cafenelele, centrele pentru copii au adesea mici colturi pentru copiii veniti cu parintii. Intr-un astfel de loc poate fi amplasat  un Sandbox.

Despre ProDigitalMedia.ro

Pro Digital Media este o companie romaneasca care ofera solutii complexe de SEO, webdesign, copywriting, managementul reputatiei, precum si orice fel de promovare pe internet si in afara lui. Punem accentul doar pe livrarea de servicii de calitate care ajuta in mod direct la dezvoltarea si cresterea profitului afacerii dumneavoastra.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prodigitalmedia/waterboyz-sandbox-interactiv-35-reducere