Proeco Gas Systems, distribuitor oficial al rezervoarelor GPL auto româneşti OTTO

Pitesti - 13 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Proeco Gas Systems a devenit distribuit oficial al rezervoarelor GPL auto româneşti produse sub marca OTTO

rezervor GPL auto toroidal

Proeco™ Gas Systems este o societate comercialã a cărei activitate de bazã este în domeniul instalaţiilor GPL auto, a accesoriilor și pieselor de schimb GPL. Suntem importatori și distribuitori în România ai renumitei companii italiene Landi Renzo, o companie cu o puternică prezență în piața mondială a instalațiilor GPL auto din lume, cu operațiuni în peste 50 de țări de pe 5 continente și cu numeroase filiale și subsidiare –http://www.landirenzogroup.com/en/internationalization.

În segmentul aftermarket, Proeco™ Gas Systems dezvoltă relaţii comerciale cu numeroase unităţi service auto în domeniul instalațiilor GPL auto, a montajului, a reviziilor și reparațiilor GPL auto din ţară, organizând o solidă reţea naţională.

Proeco Gas Systems este din această săptămână distribuitorul oficial al noii game de rezervoare GPL auto cu marca OTTO.  Rezervoarele GPL auto OTTO sunt fabricate în România de compania Climarol Prest, numărându-se printre puţinele piese sau accesorii GPL fabricate la noi în ţară. Într-o primă fază, producătorul va comercializa rezervoare GPL de tip toroidal interior şi exterior (în locul roţii de rezervă) de 43 şi 51 litri, cu înalţimea de 200 mm şi 49 şi 58 litri, cu înălţimea de 225 mm, rezervoarele având o grosime de 3 mm.  Vedeta gamei este rezervorul toroidal (interior şi exterior) de 58 litri (având un diametru 630 de mm şi înălţimea de 225 mm), disponibil deja în stocul Proeco Gas Systems. Procesul de omologare a noii game de rezervoare a fost finalizat aşa încât marca OTTO se alătură în acest moment pe piaţa din România a rezervoarelor GPL ca o alternativă de calitate, de producţie autohtonă.

Despre PROECO GAS SYSTEMS

Proeco™ Gas Systems este o societate comercialã a cărei activitate de bazã este în domeniul instalatiilor GPL auto, a accesoriilor și pieselor de schimb GPL.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/proeco-gas-systems/proeco-gas-systems-distribuitor-oficial-al-rezervoarelor-gpl-auto-romanesti-otto