NOU !!! Ghidul « surselor de finantare alternative » pe www.fonduri-structurale.ro!

BUCURESTI - 30 iunie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Echipa www.fonduri-structurale.ro lanseaza astazi, 30.06.2009, sectiunea Alte finantari, o sectiune prin care pot fi identificate instrumente de finantare alternative fondurilor structurale si de coeziune.
http://fonduri-structurale.ro/Lista.aspx?t=altefinantari

Sectiunea contine in acest moment 19 programe, altele decat Programele Operationale, cu finantare atat de la bugetul de stat cat si din finantari externe (UE, Guvernul Japoniei) si va fi permanent actualizata in functie de oportunitatile de finantare lansate de catre autoritatile publice din Romania sau de catre alti donori interni si/sau internationali.

Un astfel de program de finantare, prezentat in noua sectiune, este cel dedicat tinerilor antreprenori. Acestia pot obtine in aceste zile finantare nerambursabila de la Guvern, prin Oficiile Teritoriale pentru IMM-uri(OTIMMC). Tinerii antreprenori pot solicita finantare pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale, prin Programul START. Inscrierea se face online, termenul limita de inscriere fiind 1 iulie 2009, ora 20.00.

Beneficiarii acestor fonduri sunt persoanele fizice si microintreprinderile, suma maxima obtinuta fiind de 60.000 lei/proiect, dar nu mai mult de 49% din valoarea proiectului.
Informatii detaliate despre aceste finantari si alte finantari diponibile la acest moment, pot fi gasite in sectiunea creata pe site-ul www.fonduri-structurale.ro, “Alte finantari”.

Pentru a fi la curent cu programele noi aparute in sectiunea „Alte finantari”, urmareste www.fonduri-structurale.ro sau inscrie-te la newsletter-ul fonduri-structurale.ro

Despre Professional Project Management

www.fonduri-structurale.ro a fost lansat pe 19 decembrie 2006 şi relansat pe 30 ianuarie 2008 cu ocazia conferinţei internaţionale “Soluţii de finanţare pentru IMM-uri şi autorităţi locale din fonduri structurale”, eveniment organizat de Structural Consulting Group în parteneriat cu Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), PriceWaterhouseCoopers, BRD Groupe Société Générale şi Banca Comerciala Română.
Dragos Jaliu, PMP
tel:0722202037
jaliud@fonduri-structurale.ro