Teambuilding & Christmas Party - Atitudine personala si putere

Craiova - 3 decembrie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Dati un plus de motivatie angajatilor si tineti-va echipa unita.

Teambuilding & Christmas Party - Atitudine personala si putere

Dati un plus de motivatie angajatilor si tineti-va echipa unita.

Pentru a conduce in mod eficient e nevoie de motivatie, iar motivatia si distractia se potrivesc precum ... doua lucruri care merg foarte bine impreuna. In tot ceea ce facem, distractia se strecoara ca o reflectie a motivatiei, si faptul ca va simtiti bine actioneaza ca o reactie inversa in bucla emotionala. Prin urmare, este destul de trist ca valorile victoriene care se afla la baza celor mai multe companii exclud distractia de la locul de munca. Treptat, situatia incepe sa se schimbe. Lucrurile sunt complet diferite in nevoile companiilor si in unele firme high-tech (desi nu in toate), unde munca extrem de dificila este contrabalansata de distractie la maxim.

In luna decembrie, dupa un an de munca intensa, vin sarbatorile magice si an de an din ce in ce mai multe firme organizeaza pentru angajati Christmas Party.

In perioada 16.12.-17.12.2006 compania Proinfluent va ofera un program de teambuilding – “Atitudine personala si putere”, care asociat Christmas Party va da un plus de motivatie angajatilor si va va tine echipa unita.

Rezervari si detalii despre proiect le puteti obtine trimitand un mail la office@proinfluent.ro sau telefonic la 0749 263 632 pana pe 07.12.2006

Despre PROINFLUENT SRL

Proinfluent este lider pe piata de training si recrutare in Oltenia.
Proinfluent – training si recrutare – Craiova, Bd. N. Titulescu, B3/3, Tel/Fax : 0351 40 25 78
office@proinfluent.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/proinfluent/teambuilding-christmas-party-atitudine-personala-si-putere2