Mai multe IMM-uri au beneficiat deja de cursuri GRATUITE realizate prin Fonduri Europene pentru pregătirea angajaților în competențe digitale

BUCURESTI - 26 iulie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Proiectul este finanțat din Fonduri Europene și este implementat de Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (Beneficiar), în parteneriat cu Blocul Național Sindical.

Prin aceste cursuri, IMM-urile pot rămâne competitive pe o piață tot mai globalizată, în care tehnologiile digitale au o importanță tot mai ridicată. Astfel, angajații IMM-urilor care au participat la aceste cursuri sunt mai pregătiți să folosească eficient variate resurse digitale în activitatea lor și pentru dezvoltarea afacerii.

Prin proiectul DIGITAL SKILLS TRAINING s-au finalizat deja cu succes 2 grupe de curs de specializare în competențe digitale. Participanții la aceste cursuri au învățat despre:

-       Digitalizarea afacerilor

-       Asigurarea unei prezențe online pentru o afacere

-       Realizarea unui magazin online

-       Bazele marketingului digital

-       Cum să realizeze o campanie de marketing digital

-       Utilizarea platformelor de social media

-       Securitatea datelor etc.

În cadrul proiectului urmează să se mai organizeze cel puțin încă 2 grupe de curs de specializare în competențe digitale, însă perioada de înscriere la acestea este limitată. Așadar, dacă vă interesează ca angajații dumneavoastră să beneficieze de astfel de cursuri, este important să vă înscrieți cât mai devreme.

Cursurile de specializare în competențe digitale organizate în cadrul proiectului au o durată totală de 80 ore, se realizează online și sunt acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări.

De asemenea, cursurile sunt realizate de formatori cu experiență vastă în domeniu și calificări de la instituții de învățământ cu renume internațional.

Pentru a participa la cursuri trebuie să realizați următorii pași:

1)    Accesați pagina www.inscriere-digital-skills.ro și completați formularul.

2)    Experții proiectului vă vor contacta ulterior cu mai multe detalii.

3)    Colaborați cu experții proiectului pentru a realiza dosarul de înscriere în proiect.

Informații despre proiectul DIGITAL SKILLS TRAINING:

-       Implementat de: Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (Beneficiar), în parteneriat cu Blocul Național Sindical;

-       Cod mysmis: 143260;

-       Perioada de implementare: 07 Octombrie 2022 - 31 Decembrie 2023 (15 luni);

-       Valoarea totală: 4,238,331.21 lei (valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 3.602.581,53 lei);

-       Scopul proiectului: realizarea de cursuri de dezvoltare a competențelor digitale și sprijinirea IMM-urilor în introducerea de programe de învățare la locul de muncă;

-       Rezultatele așteptate: cel puțin 320 persoane angajate susținute în dezvoltarea competențelor digitale prin programele de formare organizate.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact:

Pagina web a proiectului: https://www.ptir.ro/proiecte-in-implementare/2463.html

Pagina Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/digitalskills23

Formular de înscriere în proiect: https://www.inscriere-digital-skills.ro

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR)

Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București

Blocul Național Sindical (BNS)

Adresa: Str. Turturelelor, Nr. 11 A, Clădirea C, Etaj 3, Sector 3, București

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prologue-advertising/mai-multe-imm-uri-au-beneficiat-deja-de-cursuri-gratuite-realizate-prin-fonduri-europene-pentru-pregatirea-angajatilor-in-competente-digitale