Prologue Advertising a lansat Bookandtravel.ro

BUCURESTI - 18 aprilie 2012

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Turism, Logistica/Transport

Prologue Advertising a lansat un nou proiect de turism www.bookandtravel.ro. Un proiect cu o functionalitate bogata, cu un design atragator si usor de folosit si navigat de catre useri.

Book and Travel este o agentie de turism cu o gama variata de servicii, perfecta pentru cei sunt in cautarea unui sejur ideal. Serviciile agentiei sunt variate si ofera clientilor posibilitatea de a rezerva vacanta perfecta intr-un mod cat mai placut, eficient si rentabil. Sejururile rezervate ies in evidenta printr-un raport calitate/pret excelent si vin in intampinarea dorintei clientilor de servicii personalizate.

Rapid, simplu, eficient, acesta este scopul site-ului Book and Travel. Rapid – cautare rapida prin intermediul motorului de cautare de pe pagina principala, sau pas cu pas in interiorul site-ului. Simplu – sugestiv, metoda de rezervare este simpla iar pasii care trebuie urmati vin de la sine.

Motorul de rezervare din spatele site-ului este unul complex care ia in calcul foarte multe variabile si genereaza pretul in timp real in functie de perioada selectata, numarul de persoane si copii, suplimentele alese, etc. Bookandtravel.ro este actualizat zilnic si este in masura sa puna la dispozitie varianta optima pentru sejurul dorit, fiind in permanenta imbunatatit si actualizat, astfel incat orice accesare noua sa poate oferi informatii noi si complete.

Va invitam sa accesati noul site Book and Travel si sa va rezervati deja sejurul dorit: http://www.bookandtravel.ro.

Despre Prologue Advertising

Nu suntem doar o alta agentie de webdesign, suntem chiar agentia de care aveti nevoie! Punem accent pe sinceritate in relatia noastra cu clientii. Mai mult, oferim consultanta alaturi de proiectele pe care le dezvoltam pentru ei, astfel incat sa maximizam utilitatea acestora.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prologue-advertising/prologue-advertising-a-lansat-bookandtravel-ro