Prologue Advertising – Nu doar o alta agentie de web design

BUCURESTI - 19 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Media / Publicitate, Internet

Dati-ne voie sa ne prezentam: suntem o agentie de web design tanara, motivata, in ton cu trendurile pietei de profil si cu un portofoliu de clienti cu care nemandrim. Pasiunea, ambitia si profesionalismul pe care le afisam in mod constant s-au tradus in proiecte reusite si clienti satisfacuti de fiecare data.

Prologue Advertising – Nu doar o alta agentie de web design

Daca iti doresti un website cu ultimele tendinte de web design, seo, sem, ppc, atunci ai nevoie de noi. Punem accent pe sinceritate in relatia noastra cu clientii. Mai mult, oferim consultanta alaturi de proiectele pe care le dezvoltam pentru ei, astfel incat sa maximizam utilitatea acestora.

Oferim servicii de web design (site-uri web, interfete de administrare, aplicatii online), platforme e-commerce (magazine online), campanii de email marketing (sistem de newsletter), optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), promovare online prin intermediul bannerelor sau a reclamelor contextuale (PPC), Google Adwords, Facebook Ads.

Solutiile de web design pe care ti le propunem au continutul administrabil, lucru ce va ofera posibilitatea sa va administrati continutul website-ului. CMS-ul nostru este customizat pentru a se adapta nevoilor fiecarui client.

Portofoliul nostru de clienti creste in mod constant, direct proportional cu marimea si complexitatea proiectelor. Printre clientii nostri se numara companii ca Insign, Gucci, Romprest, Labormed Pharma, La Fantana, Interra Travel, Book and Travel, eSKY, Atvrom, MxHost, Zepter Invest, dar si institutii precum CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private), IBR (Institutul Bancar Roman).

Despre Prologue Advertising

Va invitam sa vizitati website-ul nostru pentru a ne cunoaste mai bine - http://www.prologue.ro/