Urban Neckers - Asorteaza-ti personalitatea

BUCURESTI - 19 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Saptamana aceasta Prologue Advertising - agentie de creatie si comunicare online - a avut placerea de a lansa un nou proiect: http://www.urban-neckers.ro

Acest proiect a fost creat si dezvoltat de la zero. In prima etapa s-a ales denumirea proiectului, astfel s-a tinut cont ca produsele vor reprezenta mereu accesorii vestimentare ce vor fi purtate in jurul gatului si mai ales dorinta clientului de a pune accentul pe doua din produsele sale: cravate si papioane. Produsele pot fi purtate in orice moment al zilei, asortate cu orice tinuta ce se doreste a fi vesela si plina de viata.

Ce au deosebit aceste produse?...Tematica ce iese din uzualul cu care ne-a obisnuit ideea acestor produse si mediul in care acestea pot fi purtate. Vorbim de niste accesorii colorate, vesele cu desene pe diferite teme amuzante si usor de  purtat in orice moment, de catre acele persoane care se definesc ca fiind vesele, pline de viata, nonconformiste. Cravate cu animale, profesii, sport, papioane de vacanta, papioane cu buline, dungi si animale - accesorii care cu siguranta vor scoate in evidenta persoana ce le poarta.

De la acest noncoformism am ales si sloganul Urban-Neckers "Asorteaza-ti personalitatea" -> doar o fire exuberanta, o persoana vesela si colorata poate fi dispusa sa poarte lucruri la fel de vesele si sa iasa din monotonia griului specific orasului.

Site-ul s-a dorit simplu, fara culori sau elemente grafice care sa incarce si care sa umbreasca vizual produsele, astfel pata de culoare a acestui site este data strict de prezenta produselor in nuante vii, in nuante vesele si reconfortante precum zilele de vacanta.

Urban-Neckers - http://www.urban-neckers.ro/ este shop-ul online adresat persoanelor care iubesc viata, care se iubesc pe sine, pentru care veselia este cuvantul de ordine, cuvantul ce le ghideaza viata si comportamentul. Site-ul nu se adreseaza persoanelor de o anumita varsta, ci celor cu un temperament viu, colorat, efervescent.

Despre Prologue Advertising

Nu suntem doar o alta agentie de webdesign, suntem chiar agentia de care aveti nevoie! Punem accent pe sinceritate in relatia noastra cu clientii. Mai mult, oferim consultanta alaturi de proiectele pe care le dezvoltam pentru ei, astfel incat sa maximizam utilitatea acestora.