Deschidere Centrul de Imagistica Medicala Promed System Targoviste

BUCURESTI - 2 august 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Clinica Medicală Promed System anunţă deschiderea Centrului de Imagistică din Târgovişte, începând cu data de 10 septembrie, având ca principală activitate evaluările de tip RMN, dar şi alte investigaţii precum ecografie cardiacă şi doppler vascular, ecografie obstetricală 3D, 4D, ecografie generală şi sonoelastografie.

Deschidere Centrul de Imagistica Medicala Promed System Targoviste

Clinica Medicală Promed System din Târgovişte pune la dispoziţia pacienţilor săi cel mai nou model de aparat RMN, marca Siemens, Magnetom Essenza, de 1,5 T, ce permite efectuarea unor investigaţii complexe, cu aplicabilitate clinică vastă. Aparatul este singurul de acest tip din judeţul Dâmboviţa.

Achiziţiile imaginilor, precum şi interpretarea acestora sunt efectuate în cele mai bune condiţii, de către o echipă de specialişti instruiţi în centre universitare, asistenţi medicali şi medici din Târgovişte şi din Bucureşti.

Pacienţii beneficiază de cele mai avansate programe de analize de imagistică, atent monitorizate şi interpretate de specialişti recunoscuţi în domeniul imagisticii medicale.

Deşi se vorbeşte despre o serie consistentă de avantaje oferite de existenţa acestui aparat, atât în rândul pacienţilor, cât şi în ceea ce priveşte medicii, aplicaţiile clinice diverse oferite de Centrul de Imagistică sunt mai accesibile din punct de vedere financiar decât cele din Bucureşti. Acest fapt se datorează costurilor reduse de transport în alte oraşe ce dispun de aceleaşi aparate, dar şi posibilităţii beneficierii de un contract semnat de Casa de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, în vederea decontării unui pachet de servicii medicale.

Programările pentru a beneficia de acest tip de investigaţie medicală pot fi făcute la numerele de telefon afişate pe website-ul Clinicii Promed System.

Despre Promed System

În urma unei infuzii masive de capital, Clinica Promed System a devenit unul dintre cei mai activi jucători de pe piaţa serviciilor medicale din România, odată cu deschiderea Clinicii Materno-Fetale în Bucureşti, în toamna anului 2009, si a Centrului de Imagistică Medicală (RMN, ecocardiografie, sonoelastografie, ecografii 3D/4D, osteodensitometrie) în Târgovişte, unde este deja prezentă din anul 1997.

Dr. Melania Iancu, Manager Executiv
Str. Stockholm, nr. 5, sector 1, Bucureşti
Str. Benone Georgescu, nr. 12, Târgovişte
Tel : 0212309087; 0245620088; 0735555396

melania.iancu@clinica-promed.ro