Lofra Italia – producătorul celor mai sofisticate aragazuri din lume a ajuns și în România

BUCURESTI - 18 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Live site

Lofra Italia are o echipă de profesioniști calificați în producerea celor mai sofisticate aragazuri din lume. Printre produsele electrocasnice Lofra Italia se află și setul de Aragaz Lofra Dolcevita RBPD126MFTE cu Hotă Dolcevita 120. Acesta este unul dintre cele mai performante aragazuri de pe piață, fiind dotat cu grilaj din fontă, protecție pentru scurgerea gazelor, cuptor electric multifuncțional, grătar electric, timer, ventilator tangențial răcire, ușă cu 3 straturi (conțin straturi speciale pentru o dispersie redusă a căldurii).

.

Lofra Italia are o echipă de profesioniști calificați în producerea celor mai sofisticate aragazuri din lume. Printre produsele electrocasnice Lofra Italia se află și setul de Aragaz Lofra Dolcevita RBPD126MFTE cu Hotă Dolcevita 120. Acesta este unul dintre cele mai performante aragazuri de pe piață, fiind dotat cu grilaj din fontă, protecție pentru scurgerea gazelor, cuptor electric multifuncțional, grătar electric, timer, ventilator tangențial răcire, ușă cu 3 straturi (conțin straturi speciale pentru o dispersie redusă a căldurii).

Din gama de cuptoare, plite și hote din segmentul premium face parte și setul de cuptor LOFRA DOLCEVITA FRS69EE + plita HRS6G0 cu hotă Dolcevita care se remarcă prin următoarele funcții avansate și caracteristici de top:

Cuptor electric multifuncțional, cu 9 programe de gătit, clasă energetică A, grill electric, programator electronic digitalPlită pe gaz cu 4 grilaje din fontă, aprindere electronică, sistem de securitate STOP-GASHotă de clasă energetică A, din inox.

Brandul Lofra a fost creat în anul 1956, de către frații Lovato, în Torreglia, în provincia Padova din Italia. Și-au început activitatea cu produsele paioli din materiale rămase de la război, au continuat cu sobe de camping, apoi cu sobe de încălzire și produse de uz casnic. În anul 2010, numele brandului a devenit "New Lofra".

Acest brand italian a impresionat clienții din întreaga lume prin:

Produsele Free-Standing și linia inovatoare Curva, de bucătării cu design frontal curbatCuptoarele verticale duble în sus și în jos și gama de bucătării profesionale Modele de cuptoare încorporabile și blaturile de gătit.

Brandul Lofra și-a concentrat atenția și activitatea pe inovația care a fost atent gândită și care a vizat mereu cerințele consumatorilor, iar în timp a devenit unul din liderii pe piața aparatelor electrocasnice din segmentul premium.

Compania TECHSTORE operează în domeniul electrocasnicelor super-premium de mai bine de 10 ani și este distribuitor al echipamentelor de bucătărie LOFRA Italy. TECHSTORE se concentrează pe inovația în domeniu și de aceea are spre comercializare produse de uz casnic de calitate înaltă, care satisfac nevoile reale ale consumatorilor din ziua de azi: aragazuri, cuptoare încorporabile, frigidere side by side, plite încorporabile și hote de bucătărie.

Acest lanț de magazine comercializează peste 5.000 articole electrocasnice de lux, provenite de la zeci de branduri de prestigiu din toată lumea: Bertazzoni, ILVE, LOFRA Italy, Fulgor Milano, SMEG, Smalvic, TecnoGas, Baraldi Milano, HAIER, HITACHI, IoMabe și alții. Compania oferă toate informațiile necesare cumpărătorilor pe site și asigură transportul lor la adresa dorită.

Despre PROMOdesk

Taguri: lofratechstore
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/promodesk/lofra-italia-producatorul-celor-mai-sofisticate-aragazuri-din-lume-a-ajuns-si-in-romania