Promotionale ecologice si inedite pe www.promotionaleverzi.ro

BUCURESTI - 8 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

S-a lansat un adevarat showroom online exclusiv cu produse promotionale “verzi”, realizate din materiale ecologice, reciclate si prin procedee care respecta natura si mediul inconjurator. Pentru ca a fi eco nu mai este un privilegiu, ci o necesitate.

Promotionale ecologice si inedite pe www.promotionaleverzi.ro

Site-ul www.promotionaleverzi.ro gazduieste sub sloganul “Eco nu este o imagine, este o responsabilitate!” obiecte promotionale dintre cele mai originale, de o calitatea deosebita, ecologice, pentru clientii care doresc sa isi promoveze cu responsabilitate numele prin fiecare obiect care poarta marca produselor lor.

De la agende 100% ecologice, cu detalii elegante si hartie fina, brelocuri si desfacatoare din metal reciclat (realizat printr-o tehnologie unica in lume) la pixuri din materiale reciclate, cu un design special sau pixuri parfumate, tricouri, sepci, rucsacuri si genti realizate din materiale ECO si prin procedee tehnice ecologice. Toate personalizabile, cu detalii de executie de cea mai buna calitate.

La acestea se adauga si produse exclusiviste de designer, cum este gama de sticlarie reciclata La Mediterranea, care poarta semnatura neconventionalei Agatha Ruiz de la Prada. Piese pline de originalitate si de prospetime, intr-o bucurie de forme si culori.Despre PromoteArt International

Doar un click pe www.promotionaleverzi.ro deschide un univers de obiecte si cadouri promotionale cu totul speciale si 100% ecologice.

Promoteart International - PSI member no. 14515
Str. Alexandru Constantinescu nr. 65, 011472, BucurestiPhone: (+4) 021 224 14 26; (+4) 021 224 14 27
Fax: (+4) 021 224 14 46

Mobile: (+4) 0722 235 601office@kdo.ro