Ce inseamna de fapt serviciul de transfer auto si care sunt avantajele pe care le presupune

BUCURESTI - 5 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

Cei care au intrat macar o data pe un site de inchirieri auto si-au pus, fara indoiala, intrebarea: ce inseamna „servicii de transfer”, „transfer intercity” sau „transfer aeroport”? Fiind un domeniu care reprezinta inca o noutate pe piata romaneasca, inchirierile auto au adus si termeni preluati din limba engleza, care par la prima vedere destul de abstracti, la fel cum se intampla in multe alte domenii.

Transferuri auto oferite de Promotor Rent a Car

Transferuri auto ieftine cu sofer

Promotor Rent a Car Bucuresti

Asadar, pentru a lamuri problema transferului, am pus mai jos cateva informatii legate de acest serviciu nou, care deschide mai multe oportunitati atat pentru companii, cat si pentru persoanele fizice.

Serviciile de transfer se refera, in general, la inchirierea unei masini cu sofer. Acest lucru permite o deplasare relaxanta, care nu presupune niciun fel batai de cap si care va lua in calcul rutele cele mai putin aglomerate si traseele cele mai scurte. Toate acestea ar putea fi deosebit de importante pentru cei care vin in oras pentru intalniri de afaceri, se grabesc si au nevoie de servicii sigure si prompte de transport, la fel ca si pentru cei care pur si simplu nu cunosc orasul.

Un alt avantaj al serviciilor de transferuri auto este legat de responsabilitatea pe care nu mai trebuie sa si-o asume turistul. In comparatie cu inchirierea unei masini fara sofer, care presupune incheierea unui contract deosebit si prevede fiecare din situatiile in care se poate intampla un accident, serviciile de transfer sunt asemanatoare cu cele de taxi, insa sunt preferate acestora din urma datorita confortului sporit, a sigurantei si a garantiei profesionalismului.

Mai mult, pentru a ajunge la aeroport, turistii sunt nevoiti sa parcurga un drum destul de lung, acesta fiind, in majoritatea cazurilor, situat in afara orasului. De aceea, serviciul de transfer auto catre aeroport sau catre oras este unul care a devenit destul de popular in ultimii ani si care este utilizat de cei mai multi dintre cei care prefera sa aiba din timp asigurat transportul pentru aceasta distanta si nu isi doresc sa caute un taxi in ultimul moment.

Un alt tip de transfer este „transferul intecity”, care presupune transportul de persoane pe distante mai mari, intre anumite orase. Acest serviciu a aparut ca raspuns la nevoia celor care au mult de calatorit si isi doresc sa o faca intr-o maniera cat mai rapida si confortabila. Intr-o categorie distincta a serviciilor de transfer intra si inchirierea unei limuzine sau inchirierea de autocare si autobuze, pentru conducerea carora soferul are nevoie de un permis si de o pregatire speciala. Pentru a afla mai multe despre aceste servicii oferite de Promotor Rent a Car, va invitam sa vizitati site-ul: www.auto-rent.ro

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/promotor-rent-a-car/ce-inseamna-de-fapt-serviciul-de-transfer-auto-si-care-sunt-avantajele-pe-care-le-presupune