De ce sunt atat de populare serviciile de rent a car in Bucuresti, oferite de Promotor Rent a Car?

BUCURESTI - 7 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Social, HoReCa, Retail

La fel ca in majoritatea oraselor mari, serviciile de rent a car in Bucuresti au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani. Motivele se leaga de flexibilitatea pe care ti-o permite acest serviciu atunci cand pleci in calatorie, de confortul si siguranta date si in nu in ultimul rand, de preturile mai mult decat avantajoase.

Rent a car Bucuresti

Inchirieri masini pe termen scurt, transferuri auto, inchirieri limuzine si Inchirieri pe termen lung (Leasing Operational) la preturi competitive. Cere o oferta la 0734 403 403 sau viziteaza Auto-Rent.ro

Promotor Rent a Car

Mai jos va prezentam cateva dintre situatiile in care inchirerea unei masini se dovedeste a fi cea mai buna optiune.

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti pentru antreprenori

Fiind capitala tarii, Bucurestiul este si locul unde se intampla marile schimbari economice. In afara antreprenorilor straini care vin aici pentru calatorii de afaceri si au nevoie de o masina pentru perioade scurte, cei care dezvolta afaceri in capitala sunt un alt tip de clienti care apeleaza la serviciile de inchiriere auto din Bucuresti.

Acestia inchiriaza masini pe termen lung, bucurandu-se de beneficiile si de reducerile pe care le ofera un astfel de contract. Daca va intrebati care sunt acestea, trebuie sa stiti ca atunci cand inchiriati un autoturism, cu cat perioada de inchiriere creste, cu atat pretul scade.

De asemenea, faptul ca antreprenorii nu mai sunt nevoiti sa plateasca toate impozitele, asigurarile si reviziile masinii face ca aceasta sa devina o optiune viabila si luata in conisderare de tot mai multi, in locul unui leasing financiar. Mai mult, in cazul producerii unui incident rutier, clientii Promotor Rent a Car pot beneficia de o masina la schimb in termen de cel mult 24 de ore.

Inchirieri auto pentru vacante

Daca te-ai hotarat sa petreci o vacanta in Romania si nu vrei sa treci prin bataile de cap legate de transportul in comun sau cu alte mijloace, serviciile de rent a car Bucuresti pot fi cea mai buna varianta. In plus, optiunea de relocare permite celor care apeleaza la un serviciu de rent a car in Bucuresti sa lase masina inchiriata in alta localitate,in functie de necesitatile de calatorie.

Transferul auto pentru calatoriile scurte

In categoria serviciilor de rent a car se mai incadreaza si transferurile auto sau transferul intercity (inchirieri auto cu sofer) care permite celor care nu doresc sa conduca sau care nu au carnet sa fie preluati de catre un sofer profesionist pana la destinatia aleasa. In comparatie cu serviciile de taximetrie, acestea sunt considerate a fi mult mai sigure si de cele mai multe ori, prezinta si avantaje legate de pret.

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/promotor-rent-a-car/de-ce-sunt-atat-de-populare-serviciile-de-rent-a-car-in-bucuresti-oferite-de-promotor-rent-a-car