De ce sunt inchirierile auto oferite de Promotor Rent a Car cea mai avantajoasa solutie de transport in Oradea?

Oradea - 8 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Turism

Numarandu-se printre orasele mult apreciate de turisti, Oradea este un spatiu care se bucura de multa atentie din partea celor care dezvolta afaceri in acest domeniu. Serviciile de inchirieri auto in Oradea sunt, de asemenea, nu doar la mare cautare, dar si foarte avantajoase.

Inchirieri Auto Oradea

Inchirieri Auto Oradea

Iata cateva dintre motivele pentru care merita sa inchiriati un autoturism in Oradea, mai ales in sezonul rece.

E simplu si confortabil

Pentru cei care ajung in Oradea cu avionul sa cu trenul, rezervarea din timp a unei masini care sa ii duca de la aeroport sau de la gara pana la destinatie este fara indoiala cea mai sigura si confortabila metoda de a calatori. Fara a mai fi nevoiti sa asteptati autobuze si mijloace de transport in comun al carui traseu nu il conoasteti, cu un simplu telefon sau prin completarea unui formular online, veti avea din timp rezervata o masina care va va duce la destinatie. 

Puteti opta pentru servicii de inchirieri auto cu sofer

In cazul in care ati hotarat sa apelati la un serviciu de inchirieri auto Oradea, la Promotor Rent a Car, aveti mai multe optiuni de inchiriere de care va puteti bucura. Astfel, daca nu doriti sa aveti grija condusului sau daca nu detineti carnet de conducere, aveti si posibilitatea de a opta pentru un serviciu de transfer auto. In plus, aceasta optiune va va oferi posibilitatea sa scapati de responsabilitatile legate de masina si clauzele referitoare la cazurile in care se poate produce un accident.

Beneficiati de un set de accesorii care sunt utile oricarui sofer

Daca optati pentru serviciile simple de inchirieri auto in Oradea, Promotor Rent a Car Oradea va pune la dispozitie mai multe tipuri de accesorii care sunt ultile soferilor si oricarui turist care vine in Romania pe o perioada de timp limitata. Astfel, daca inchiriati o masina, puteti beneficia si de un stick de internet care va va permite sa navigati pe internet fara a mai plati pentru aceasta la costurile din roaming.

Totodata, cei care inchiriaza o masina, pot opta pentru ca aceasta sa fie dotata si cu un scaun pentru copil sau cu sistem de navigare GPS. In plus, in sezonul rece, veti avea incluse in pret echipamentul de iarna al autoturismului, dar si rovinieta. Promotor Rent a Car ofera clinetilor si posibilitatea de a parcurge un numar nelimitat de kilometri fara a plati taxe suplimentare, in functie de tipul de inchiriere auto ales. 

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.