Inchirieri auto Bacau: Masini ieftine pe care le poti prinde in oferta de iarna de la Promotor Rent a Car Bacau

Bacau - 9 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Turism

Dupa cum ne-am obisnuit, sezonul de iarna este unul care aduce reduceri si oferte bogate pentru cele mai multe tipuri de produse si servicii. Domeniul inchirierilor auto nu se lasa mai prejos si, in aceasta perioada, puteti gasi mai multe oferte care va vor convinge sa apelati la un astfel de serviciu, indiferent ca vreti sa inchiriati pe termen scurt sau lung.

Inchirieri auto Bacau

Inchirieri auto Bacau

 Inchirieri auto Bacau - Masini de inchiriat noi la preturi mici. Pentru rezervari va rugam sa vizitati site-ul Auto-Rent.ro Pentru parteneriate in domeniul rent a car, va rugam sa ne sunati la 0734 403 403 

Promotor Rent a Car

Daca sunteti in cautarea unei masini de inchiriat in Bacau, iata cateva dintre ofertele pe care le puteti prinde in acest sezon la Promotor Rent a Car.

Oferta la inchirierile auto pe termen scurt in Bacau

Promotor Rent a Car Bacau pune la dispozitia clientilor sai mai multe tipuri de servicii, incepand cu inchirierile auto pe termen lung si pana la tranferuri intercity sau alte servicii de inchiriere cu sofer. Daca aveti nvoie de o masina pe termen scurt, unele dintre cele mai avantoase oferte sunt la masinile economice, care au un consum redus. Pe langa faptul ca beneficiati in cele mai multe din cazuri de accesorii si echipament de iarna gratuite, veti putea economisi cu pana la 50% din costul combusitibilului.

In acelasi timp, pe perioada vacantelor de iarna, Promotor Rent a Car ofera mai multe reduceri pe care puteti urmari pe site si care ajung pana la 60%. Chiar daca ati rezervat o masina si calatoria pe care o faceti se reprogrameaza, nu trebuie sa va faceti griji pentru ca nu trebuie sa platiti suplimentar pentru anularea sau modificarea datelor rezervarii.

Inchireri auto Bacau pe termen lung in Bacau

In cazul in care aveti nevoie de o masina pe termen lung, va asteapta si mai multe beneficii. Astfel, oferta Promotor Rent a Car pune la dispozitia clientilor un program special de fidelizare. De asemenea, cu cat inchiriati pe o perioada mai lunga, cu atat pretul de inchiriere scade.

Pe langa aceste avantaje, cei care apeleaza la un astfel de serviciu de inchiriere auto pe termen lung se bucura si de mai multe beneficii care ii scutesc de problemele associate cu intretinerea masinii. Din acest punct de vedere, in pretul de inchirere sunt incluse si reviziile, reparatiile periodice, asigurarea RCA obligatorie, taxele si impozitele, dar si taxele de drum.

Cei care inchiriaza pe termen lung, la fel ca si cei care sunt in cautarea unui serviciu de inchirieri auto pe termen scurt se bucura si de faptul ca cele mai multe masini din flota nu au o limita de kilometri care poate fi parcursa fara a plati taxe suplimentare. 

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.