Inchirieri auto Galati: Care sunt diferentele si asemananarile intre inchirierile auto si serviciile de transfer oferite de Promotor Rent a Car

Galati - 10 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Turism

Chiar daca exista tot mai multi turisti care inchiriaza masini pentru calatoria lor, serviciile de inchirieri auto in Galati reprezinta inca un element de noutate si multi dintre clienti se intreaba care sunt modalitatile prin care poti beneficia de o masina sau care sunt optiunile cele mai convenabile in functie de situatie.

Inchirieri auto Galati

Inchirieri auto Galati

 Inchirieri auto Galati - Masini de inchiriat noi la cele mai bune preturi din oras. Pentru rezervari va rugam sa vizitati site-ul Auto-Rent.ro Pentru parteneriate in domeniul rent a car, va rugam sa ne sunati la 0734403403 

Promotor Rent a Car

Pentru a va ajuta sa luati decizia cea mai buna, va prezentam in continuare care sunt diferentele intre serviciile de transfer si cele de inchirieri masini in Galati, dar si in alte orase orase ale tarii.

Asemanarile dintre serviciile simple de inchirieri auto in Galati si serviciile de transfer

Este posibil sa va fi gandit ca intre serviciile simple de inchirieri auto in Galati si serviciile de transfer cea mai mare diferenta este modul in care este preluata masina. Cu toate acestea, chiar daca alegeti sa inchiriati o masina pe care o veti conduce tot dumneavoastra, la Promotor Rent a Car Galati aveti optiunea de a solicita ca aceasta masina sa fie adusa in locul in care aveti nevoie de ea, in ziua si la ora la care aceasta va este necesara.

De asemenea, serviciul de inchirieri auto Galati pus la dispozitie de Promotor Rent a Car va permite ca la finalul perioadei de inchiriere sa lasati masina in orice alt oras, contra unei sume modice care presupune costurile de relocare.

Diferentele si avantajele fiecarui serviciu in parte

Daca ati hotarat sa optati pentru un serviciu de transfer in Galati, veti putea fi preluat de catre un sofer profesionist care va va conduce la destinatie, in cel mai scurt timp, indiferent ca vreti sa ajungeti in alta zona a orasului sau in alta localitate. In plus, serviciul de transfer va va permite sa evitati toate bataile de cap legate de trafic, dar si de raspunderea legata de masina.

In aceeasi masura, spre deosebire de inchirierile auto simple, pentru a beneficia de un serviciu de transfer, nu aveti nevoie de carnet de conducere care sa aiba o vechime de cel putin 12 luni si nici de varsta minima obligatorie de 21 de ani. In acelasi timp, pentru serviciul de transfer, nu veti fi nevoiti sa depuneti o suma de bani care reprezinta garantia si nici nu va trebui sa va ganditi pentru ce pachet de asigurari sa optati pentru situatile in care se poate intampla un incident rutier sau alte evenimente care pot produce daune.

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.