Promotor Rent a Car isi extinde flota de masini din Aeroportul Otopeni Bucuresti. Masini noi la preturi mici cu toate taxele incluse.

Otopeni - 10 februarie 2017

Comunicat tip General in Afaceri, Logistica/Transport

Pentru a raspunde cererii clientilor de a avea cat mai multe optiuni de transport, Promotor Rent a Car Bucuresti, anunta ca anul acesta isi va extinde flota din mai multe orase din tara, printre care si Otopeni. Totodata, compania aduce la cunostinta ca a incheiat mai multe parteneriate cu companiile locale de inchireri auto si urmeaza ca pe viitor, sa isi extinda reteaua de parteneri.

Promotor Rent a Car Otopeni

Promotor Rent a Car Otopeni

 Inchirieri Auto Otopeni - Masini ieftine cu Toate taxele incluse 

Promotor Rent a Car Otopeni

Promotor Rent a Car Otopeni isi va extinde flota de masini din Aeroportul Otopeni, Henri Coanda. Foarte aproape de Bucuresti, orasul Otopeni, care gazduieste Aeroportul International Henri Coanda, face legatura dintre capitala Romaniei si celelalte colturi ale lumii. Este astfel un punct cheie pentru turism si pentru infrastructura rutiera care ar trebui sa lege Bucurestiul de restul lumii. Cu toate acestea, mijloacele de transport catre Bucuresti, din aceasta zona, sunt destul de limitate, orasul nefiind conectat cu nicio linie de metrou sau transport feroviar rapid. Companiile care ofera servicii de inchireri auto in Otopeni incearca sa dea un raspuns eficient la aceasta nevoie a turistilor, propunand oferte din ce in ce mai avantajoase si avand un numar din ce in ce mai mare de optiuni incluse. 

Venind cu solutie inedita pentru problema transportului din Otopeni catre Bucuresti, Promotor Rent a Car este una dintre companiile care ofera si servicii de transfer,uri auto iar ca raspuns la numarul tot mai ridicat de solicitari pentru inchirieri masini in Otopeni, echipa de management a decis sa isi mareasca flota de masini in acest oras.

Promotor Rent a Car este prezent in cele mai multe dintre orasele mari din tara, avand capabilitatea de a oferi servicii 24/7. Cu o experienta de peste 10 ani pe piata, compania a reusit sa se extinda rapid la nivel national, construindu-si o serie de parteneriate atat cu operatorii locali de inchirieri auto, cat si cu lanturi hoteliere si restaurante, care ofera pachete turistice speciale pentru cei care inchiriaza o masina.

Un secret care a ajutat compania sa creasca intr-un timp scurt a fost gandirea unor facilitati care i-au facut pe aproape toti clientii companiei sa ramana fideli si sa nu mai simta nevoia sa apeleze si alti operatori de pe piata de inchirieri auto. Astfel, de cele mai multe ori, masina vine cu un pachet de accesorii gratuite, utile tuturor soferilor, de la lanturi de iarna pana la scaun pentru copil si sistem GPS. Mai mult decat atat, pentru cei care vin in Romania pentru o perioada limitata de timp, Promotor Rent a Car a creat o posibilitate de a avea acces la internet fara sa fie taxati cu tarifele practicate in roaming, turistii putand opta pentru primirea unui stick de internet pe care il pot folosi pe toata perioada inchirierii masinii. 

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.